Aanhangwagen huren, repareren of onderdelen nodig?

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Ook voor uw aanhangwagen bent u bij Van Eeks aan het goede adres. Wij helpen u graag als u een aanhangwagen wilt huren, onderdelen nodig heeft of uw aanhanger wilt laten repareren.

Aanhangwagens huren bij Van Eeks

Gaat uw kind op kamers? Verhuist uw moeder naar een zorgwoning? Wilt u iets afvoeren? Een aanhanger kan altijd van pas komen. Bij Van Eeks kunt u voordelig een aanhangwagen huren. U hebt daarbij keuze uit vier verschillende soorten aanhangwagens (zowel enkelas als tandemas).  Meer informatie vindt u hier: aanhangwagen huren.

Onderdelen voor uw aanhangwagen vervangen

Heeft u een tweedehands aanhangwagen gekocht op Marktplaats en zijn er onderdelen aan vervanging toe? Bij Van Eeks vindt u een uitgebreid assortiment topkwaliteit onderdelen voor aanhangwagens. Van neuswiel tot spatscherm en van remmen tot verlichting: deze en nog veel meer aanhangwagen onderdelen koopt bij Van Eeks. Scherpe prijzen, snel geleverd!

Uw aanhangwagen door onze specialisten laten repareren

Ook voor aanhangwagen reparatie kunt u bij Van Eeks terecht. Of het nu om een nieuwe gaat of om een occasion: de reparatie van iedere aanhangwagen is bij de specialisten van Van Eeks in vertrouwde handen. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw aanhangwagen in topconditie te houden.

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.