Aanhanger onderdelen nodig?

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw aanhangwagen, omdat u schade heeft gereden of de onderdelen van uw aanhangwagen gewoonweg toe zijn aan vervanging? Zoek dan niet verder! Autobedrijf Van Eeks in Hoogeveen biedt diverse onderdelen aan voor uw aanhangen. 

Voor welke onderdelen van uw aanhangwagen kunt u bij ons terecht?

Wanneer u een tweedehandse aanhangwagen heeft gekocht, kan het voorkomen dat een aantal onderdelen vervangen moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan een neuswiel, spatscherm of werkende verlichting. Ook voor diverse andere onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres!

Het bestellen van onderdelen voor uw aanhangwagen

Heeft u een specifiek onderdeel nodig? Bel of mail ons direct! Omdat wij zeer korte lijnen hebben met onze leveranciers in binnen- en buitenland kunnen wij snelle levertijden waarborgen. Let op! Wij houden weinig tot geen voorraden, hierdoor kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden. Bestellingen worden door geplaatst altijd na overleg en goedkeuren van u.

Reparatie van uw aanhangwagen

Wanneer de schade te groot is, kunt ook bij ons terecht om uw aanhangwagen te laten repareren. Onze experts beschikken over de juiste kennis om uw aanhangwagen weer in ere te herstellen. U krijgt daarnaast vier jaar garantie op de uitgevoerde reparaties aan uw aanhangwagen.

Neem contact met ons op door te bellen naar 0528 – 341378, een mail te sturen naar info@vaneeks.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij staan voor u klaar!

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.