Aanhangwagen reparatie Hoogeveen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Autogarage Van Eeks in Hoogeveen is sinds kort uitgebreid in haar producten/diensten met aanhangwagens. Vanaf nu kunt bij ons terecht als u een aanhanger wilt huren, een aanhanger wilt kopen of als u uw aanhanger wilt repareren!

Aanhangwagen repareren bij Van Eeks: Open, eerlijk en betrouwbaar

Zoals in al onze diensten kenmerken wij ons door onze “no-nonsens” mentaliteit. Wij werken graag op een open, eerlijke en betrouwbare manier, zo ook bij de reparatie van uw aanhangwagen. U betaald bij ons nooit te veel, wacht niet langer dan nodig is. En mocht het onverhoopt toch voorkomen dat er meer werk in zit overleggen wij altijd eerst van te voren. Wij willen namelijk dat u bij ons blijft. En niet alleen dat u blijft, maar dat u tevreden bij ons blijft!

Wilt u weten wat wij voor uw aanhangwagen reparatie kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons door ons te bellen. Wij nemen dan zo nodig vrijblijvend contact met u op!

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.