Adviesgroep Mulderij Verzekeringen en Van Eeks

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Prettige samenwerking tussen Adviesgroep Mulderij Verzekeringen en Van Eeks

“Ze denken mee en zorgen ervoor dat onze relaties weten wat ze kunnen verwachten”

Over Adviesgroep Mulderij Verzekeringen

Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen de dienstverlening van Adviesgroep Mulderij Verzekeringen. Als klant kies je zelf de manier waarop je je financiële zaken wilt regelen. Ondertussen 60 jaar ervaring en vanuit drie vestigingen in Hollandscheveld, Hoogeveen en De Wijk wordt er een breed scala aan financiële diensten aangeboden. De focus ligt op het leveren van persoonlijk advies aan klanten op het gebied van verzekeringen, bankzaken, hypotheken en pensioenen.

Henny Mulderij: “Wij onderscheiden ons met ons volmachtbedrijf AM Assuradeuren van andere verzekeringsadviseurs in de markt en in de omgeving Hoogeveen omdat we beschikken over meerdere volmachten. Met volmachten van maar liefst 20 verzekeraars hebben wij de bevoegdheid om risico’s te accepteren, polissen te muteren en op te maken en schadeafhandeling volledig zelfstandig uit te voeren”.

Dit leidt logischerwijze tot snelle en efficiënte afhandeling. Mulderij werkt met meerdere partijen samen om zo een soepele en juiste oplossing te bieden aan hun klanten, een van deze partijen is Autoschade Herstel Van Eeks. Van Eeks en Adviesgroep Mulderij Verzekeringen werken ondertussen al 25 jaar samen en doen over en weer zaken met elkaar.

Hoe ziet zo’n samenwerking er in grote lijnen uit?

De samenwerking tussen Adviesgroep Mulderij Verzekeringen en Van Eeks is gestroomlijnd en efficiënt. In grote lijnen houdt het in dat wanneer een klant of relatie van Adviesgroep Mulderij schade aan zijn voertuig heeft, zij worden doorverwezen naar de opties die zij hebben, waaronder Van Eeks. Van Eeks onderscheidt zich door hun proactieve aanpak, het zorgdragen voor voldoende leenauto’s en duidelijke communicatie naar relaties over wat ze kunnen verwachten. De tevredenheid van onze klanten omtrent het schadeherstel bij Van Eeks is groot.

Samenwerking met Van Eeks

De samenwerking wordt als zeer prettig ervaren, met wederzijds begrip en een heldere communicatie. Er wordt benadrukt dat beide partijen goed weten wat ze aan elkaar hebben. De lokale verbondenheid is niet alleen een zakelijke strategie, maar ook een sterke basis voor vertrouwen en samenwerking. Zo kunnen klanten doorverwezen worden naar betrouwbare lokale bedrijven zodat zaken goed en vlot opgepakt kunnen worden. En voor beide bedrijven staat een tevreden klant als vanzelfsprekend hoog in ’t vaandel.

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.