Schadegarant herstelbedrijf Van Eeks

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Van Eeks in Hoogeveen is hét bedrijf voor autospuiterij en schadeherstel. Sinds kort is Van Eeks ook een Schadegarant herstelbedrijf. Dit betekend dat u bij schade uw auto zonder zorgen bij Van Eeks kunt brengen en alle financiële zaken tussen het herstelbedrijf en de verzekeraar worden geregeld.

Schadegarant logo

Er zijn veel verzekeringen die samenwerken met Schadegarant en daarom van u vragen om uw autoschade te laten herstellen bij een garage die bij Schadegarant is aangesloten. Zo is een verzekeringsmaatschappij namelijk zeker van kwaliteit. Nu is het dus mogelijk, als uw verzekeraar vraagt uw auto bij een Schadegarant herstelbedrijf te brengen, uw auto bij Van Eeks af te leveren (of hem zelfs op te laten halen).

Wat houdt Schadegarant precies in?

Vooralsnog hopen we dat u geen idee heeft wat schadegarant u precies voor u betekent. Dit is niet negatief bedoeld, maar Schadegarant hoopt u zoveel mogelijk te ontzorgen zonder u in de weg te lopen. Schadegarant werkt alle zaken op de achtergrond af, zodat u alleen nog het minimale hoeft te doen voor herstel van uw auto. Schadegarant is een organisatie met een groot netwerk aan dealers en schadeherstelbedrijven.

Door de samenwerking met veel verschillende verzekeringsmaatschappijen, is de kans groot dat uw verzekering u doorverwijst naar een Schadegarante garage. Of u mag zelf een Schadegarante garage uitzoeken in uw omgeving. Verzekeringen zijn er deze manier zeker van dat het werk goed gebeurt. Schadegarant stelt strenge eisen aan de aangesloten garages en er wordt regelmatig gecontroleerd of deze worden nageleefd. Zo weten u en uw verzekering dat er altijd de beste kwaliteit wordt geleverd. Dat is voor u natuurlijk net zo prettig.

Bij schade mag uw verzekering van u vragen dat u uw auto laat herstellen bij een Schadegarant bedrijf. Nu Van Eeks hierbij is aangesloten, kunt u in deze gevallen ook bij ons terecht. U hoeft dan alleen uw auto bij ons af te leveren, of we regelen hier een oplossing voor, en weer op te halen. De rest van het herstel en afhandeling van de kosten zullen het herstelbedrijf en de verzekering onderling regelen. U hoeft dus verder nergens bij stil te staan.

Wat zijn de voordelen van een Schadegarant herstelbedrijf?

Er is zowel voor u als voor uw verzekering een reeks voordelen aan het laten herstellen van uw auto bij een Schadegarant herstelbedrijf. Allereerst kunt u er bij een Schadegarant herstelbedrijf, zoals eerder benoemd, vanuit gaan dat alle extra zorgen die komen kijken bij schade van u worden weggenomen. U hoeft zich nergens zorgen over te maken en alles wordt tot in de puntjes geregeld.

Daarnaast biedt herstel bij een Schadegarant bedrijf vaak een lager of zelfs geen eigen risico. U krijgt gratis vervangend vervoer en er is ook mogelijkheid om u te helpen middels een haal- en brengservice. Ook krijgt u op al het herstel maar liefst vier jaar garantie. Een verzekeringsmaatschappij heeft als voordeel de zekerheid dat ze in zee gaan met een herstelbedrijf dat kwaliteit levert en dat standaard processen tussen de verzekering en het herstelbedrijf goed verlopen.

Hoe werkt het proces van schadeherstel?

Schadeherstellen autogarage van Eeks

Stel u rijdt schade aan uw auto. Balen! Maar geen probleem, want we gaan alles regelen. U neemt contact op met uw verzekeraar en meld de schade. Deze verzekeraar neemt contact op met Schadegarant om een garage bij u in de buurt te vinden.

Uw verzekeraar kan u dan doorverwijzen naar de bedrijvenzoeker of een app die dezelfde functie biedt: het vinden van een Schadegarant garage in uw omgeving. In overleg kunt u uw auto langsbrengen en krijgt u gratis vervangend vervoer, of u maakt gebruik van de haal- en brengservice.

Daarna wordt bij de door u gekozen garage de schade hersteld. De rekening gaat direct naar uw verzekeraar. U hoeft hier dus niet achteraan te gaan of bedragen voor te schieten. U kunt simpelweg achterover zitten tot uw auto weer helemaal in oude staat is hersteld. Maar dan nu met vier jaar garantie!

Schade laten herstellen bij Schadegarant herstelbedrijf Van Eeks

Nu Van Eeks aangesloten is bij Schadegarant, kunt u uw auto via uw verzekering Schadegarant laten herstellen zonder hier de lasten van te dragen. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw vragen te laten beantwoorden of om advies te krijgen. We zijn te bereiken via telefoon: 0528 341 378 of mail: info@vaneeks.nl. Of vul het formulier hieronder in!

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.