Spuitwerk in Hoogeveen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

U bent op zoek naar een specialist op het gebied van (auto) spuit werkzaamheden? Autospuiterij Van Eeks in Hoogeveen heeft jarenlange ervaring op het gebied van spuitwerk voor auto’s, maar ook voor spuitwerk van onder andere centrale verwarmingen,  keukenkastjes en binnendeuren.

Algemene spuitwerk werkzaamheden

Onze (auto)spuiterij is namelijk zeer geschikt voor meer dan alleen auto spuitwerk. Denk bijvoorbeeld aan het spuiten van keukenkastjes, centrale verwarmingen, binnendeuren en veel meer.

Stofvrij spuitwerk bij Van Eeks in Hoogeveen

Bij spuitwerkzaamheden is het zeer belangrijk dat het voorwerp vrij is van stof, vuil en vet. Bij Van Eeks in Hoogeveen gaan we altijd voor optimaal resultaat. Wij zorgen er dan ook voor dat uw auto, boot of keukenkastje geheel schoon is.

Wij doen dat door te spuiten in een spuitcabine, die we in ons schadebedrijf in Hoogeveen hebben. Voor we gaan spuiten, zijn er nog wat werkzaamheden die gedaan moeten worden, zoals het voorwerp afblazen en twee keer ontvetten. En als laatste gaan we het te spuiten object met een kleefdoekje voor écht de allerlaatste vuildeeltjes en stofjes afnemen.

Hoe gaat spuiten in zijn werk?

Komt u langs in Hoogeveen? Dan kunnen we beginnen met het bespreken van uw wensen, maar ook kunnen we dan afwegen wat te doen in uw situatie. Aan de hand van onze afspraken gaan we te werk.

Spuitwerkzaamheden

Met autospuiten moeten we heel precies te werk gaan. Spuitwerken is dan ook een specialisme waarvoor u bij Autoschade van Eeks op het juiste adres bent.

Voorbereiding

We beginnen met het afblazen van uw auto of ander voorwerp, waarna we deze ontvetten. Want, zeer belangrijk voor een optimaal lakresultaat is stofvrij werken, net als hierboven beschreven. Vervolgens plakken we de ramen en niet te spuiten delen af, zodat die delen niet straks onder de nevel komen. Dat zou zonde zijn.

Kleuren mengen

Daarna zoeken we de juiste kleur bij uw auto. In een auto staat altijd een kleurnummer, deze zoeken wij op in de computer. Onze computer geeft dan aan de hand van de kleurcode een tint aan. In onze kleuren database hebben wij dan ook heel veel kaartjes en staaltjes zodat wij de juiste tint ook bij kunnen zoeken.

Mocht dit een probleem zijn dan is er ook nog de mogelijkheid van het inscannen van de kleur. De verf mengen we zelf op kleur. Doordat we de verf zelf mengen, is het ook mogelijk om naast auto’s ook centrale verwarmingen, keukenkastjes e.d. te laten spuiten in Hoogeveen. Mocht uw kleur er niet bij zitten, mengen we de gewenste kleur!

Radiatoren spuiten

Spuiten

Vlak voor het spuiten ontvetten we uw auto nog eens en halen we met een kleefdoekje de laatste stofjes eraf. We spuiten de gewenste kleur en brengen bijna altijd blanke lak aan. Belangrijk is de blanke laag als afwerking, het dient als een bescherming voor de kleurlak.

Professionele spuiters bij Van Eeks in Hoogeveen

Niet alleen onze spuiterij is zeer geschikt voor meer dan alleen auto spuitwerk. Onze professionele spuiters zijn zeer geschikt en kennen de trucjes en kneepjes van het vak, hierdoor is elke spuitwerk klus bij Autoschade van Eeks in Hoogeveen in de juiste handen.

Alle spuiters bij Van Eeks in Hoogeveen zijn gediplomeerd, we hebben de benodigde certificaten voor het spuitwerk en zijn zelfs duurzaam erkend! Maakt u zich dus geen zorgen, we gaan aan het werk Voor het optimale resultaat zodat u tevreden met u auto naar huis gaat.

Neem snel contact met de allround spuiter in Hoogeveen

Wilt u meer informatie of een offerte* ontvangen m.b.t. onze spuiterij werkzaamheden of een afspraak maken? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

* Let op! Het is mogelijk dat wij arbeidskosten in rekening brengen voor het vaststellen van uw probleem

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.