BOVAG garage in Hoogeveen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Waarom kiest u altijd voor een BOVAG autoschadeherstel bedrijf? Omdat u dan verzekerd bent van “Vlot, veilig en vakkundig schadeherstel”.

Autoschadeherstel bedrijf Van Eeks in Hoogeveen is één van maar 1300 erkende BOVAG schadeherstel bedrijven in heel Nederland.

Logo van BOVAG

Wat kunt u verwachten van een BOVAG autoschadeherstel bedrijf?

Zoals vermeld wordt op de officiële website van BOVAG:

Alle BOVAG schadeherstellers beschikken over zeer geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid personeel. Zij zorgen er voor dat uw auto, hoe ernstig de schade ook was, na reparatie precies voldoet aan de vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen.

En dat is een hele geruststelling voor u!

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer informatie of een offerte* ontvangen m.b.t. onze BOVAG certificering? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaande contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

* Let op! Het is mogelijk dat wij arbeidskosten in rekening brengen voor het vaststellen van uw probleem. Alle BOVAG schadeherstellers beschikken over zeer geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid personeel. Zij zorgen er voor dat uw auto, hoe ernstig de schade ook was, na reparatie precies voldoet aan de vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen.

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.