Airco service garage in Hoogeveen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Airconditioning is één van de meest gewaardeerde onderdelen van een auto. Geen wonder: op hete zomerdagen houdt airco de temperatuur in uw auto aangenaam en in de winter zorgt de airco ervoor dat de ruiten van uw auto snel ontwasemd zijn. Om te voorkomen dat uw airco defect raakt, is het belangrijk dat u de airco in uw auto goed laat onderhouden. Van Eeks staat al sinds 1968 bekend als dé mobiliteitspartner in de wijde regio Hoogeveen. Ook voor airco service helpt Van Eeks u graag!

Airconditioning is vrijwel onmisbaar voor een comfortabele rit. Om van dat comfort te kunnen blijven genieten, is periodiek onderhoud essentieel. Het koelsysteem van een airco is namelijk een ingewikkelde installatie die zorgvuldig onderhoud vereist om goed te kunnen blijven functioneren. Vooral wanneer uw auto beschikt over automatische airconditioning (‘climate control’) is airco-onderhoud cruciaal.

De oorzaak van een defecte airco in uw auto

Wanneer u de airco in uw auto weinig gebruikt, loopt u het risico dat de afdichtingen gaan uitdrogen en vervolgens gaan lekken. Hierdoor raakt het koudemiddel onder zijn niveau. Zowel het koudemiddel als de in het systeem aanwezige olie trekt vocht aan.

Op die manier ontstaan verzuring en lekkage. Bovendien leidt weglekkend koudemiddel op den duur tot oververhitting van de compressor. Wij zien in de praktijk vaak dat airco’s defect raken door een te laag niveau van het koudemiddel als gevolg van lekkage.

Waarom airco service bij garage Van Eeks in Hoogeveen?

Airco service is een vak apart. Veel garages besteden bij een onderhoudsbeurt aan uw auto niet of nauwelijks aandacht voor de airco in uw auto. Daardoor loopt u risico op hoge kosten. Wilt u deze voorkomen? Laat uw airco dan consequent onderhouden door een specialist.

De monteurs bij Van Eeks zijn speciaal opgeleid tot aircospecialist en weten als geen ander hoe ze het aircosysteem in uw auto in topconditie kunnen houden. Naast airco-onderhoud kunt u bij Van Eeks ook terecht voor de volgende diensten:

Vraag voor een maatwerk opgave van aircoservice-kosten gerust een vrijblijvende offerte aan!

Kan ik zelf mijn airco vullen?

Het bijvullen van uw airco gebeurt met behulp van een speciale machine. Het is helaas niet mogelijk om dit zelf te doen. Voor de kosten hoeft u het ook niet te laten! Neem daarom contact met ons of kom langs bij onze garage in Hoogeveen!

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.