Kosten auto spuiten in Hoogeveen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Een goede autospuiter kiezen?

Bent u op zoek naar een goede autospuiter voor een betaalbare prijs? Dan bent u bij garage Van Eeks in Hoogeveen aan het goede adres. Al sinds 1968 staat Van Eeks bekend als dé autospuiter voor Hoogeveen en de rest van Nederland. Kwaliteit is een keuze en daarom kiest u voor Van Eeks!

Uw auto professioneel laten spuiten voor lage kosten bij autospuiterij Van Eeks Hoogeveen

Dat u bij Van Eeks voor een betaalbare prijs uw auto kunt laten spuiten, betekent niet dat u concessies doet als het gaat om de kwaliteit. Als gespecialiseerd autoschadeherstelbedrijf beschikt Van Eeks immers al 50 jaar over de benodigde kennis en ervaring om uw auto professioneel te spuiten. Wij voldoen dan ook aan de strenge keurmerken van een aantal belangrijke partijen in onze sector, waaronder:

  • BOVAG
  • Univé
  • Aegon
  • GMTO
  • Easy2Fix

Ook auto onderdelen spuiten en velgen spuiten bij autospuiterij Van Eeks Hoogeveen

Hoeft u niet uw hele auto te spuiten, maar wilt u alleen een aantal onderdelen spuiten of de velgen spuiten? Ook dan bent u van harte welkom bij autospuiterij Van Eeks. Wist u al dat u in de autospuiterij van Van Eeks zelfs terecht kunt voor het spuitwerk van kastjes, deuren, centrale verwarmingen en nog veel meer?

Wat zijn de tarieven van een autospuiterij?

Op deze vraag is geen eenduidig antwoord te geven rijdt u bijvoorbeeld een station, heeft uw auto een spoiler. Kortom, de kosten voor het spuiten van uw auto hangen van vele factoren af. Wat we u wel kunnen garanderen, is dat uw auto bij Van Eeks altijd voor een concurrerende prijs wordt gespoten. Neem gerust contact op met Van Eeks Hoogeveen voor een vrijblijvende offerte op maat!

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.