Occasions in Hoogeveen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Betrouwbare occasions in Hoogeveen voor nette prijzen

Auto kopen voor een nette prijs? Van Eeks staat in Hoogeveen en ver daarbuiten al sinds 1968 bekend als hét betrouwbare adres voor een betaalbare occasion.

Wat zijn goede occasions?

Als u een occasion koopt, wilt u een goede en betrouwbare occasion kopen, waarmee u onbezorgd kunt rijden. Daarom worden de occasions van Van Eeks uitgebreid gecontroleerd door onze monteurs. Zij hebben hart voor hun vak en weten met hun uitgebreide kennis en jarenlange ervaring precies hoe zij uw auto in topconditie kunnen houden.

Naast de optische staat (lakschade, roest e.d.) checken onze monteurs ook op:

  • Technische conditie
  • Bandenprofiel
  • Vloeistoffen (motorolie, koelvloeistof e.d.)
  • Start de auto probleemloos

Zomaar een aantal van de vele aspecten die wij nauwlettend beoordelen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Waarom een 2e hands auto kopen bij Van Eeks in Hoogeveen?

Als u een occasion wilt kopen, biedt Van Eeks u méér dan alleen de zekerheid van goed onderhoud en een betaalbare prijs. Zo worden de occasions van Van Eeks altijd afgeleverd met minimaal een half jaar APK-geldigheid en bieden we u desgewenst ook de mogelijkheid voor een nieuwe APK bij de aankoop van uw occasion. Ook de mogelijkheid om garantie te kopen op uw occasion is één van de vele voordelen van Van Eeks.

Occasions voor 500 of 1.000 euro

Bent u op zoek naar een goedkope occasion van 500 of 1.000 euro? Ook dan bent u bij Van Eeks aan het juiste adres. Wij helpen u graag om de occasion te vinden die past binnen uw budget, ook als u geen duizenden euro’s aan een occasion wilt uitgeven.

Occasions met lage kilometerstand

Bij Van Eeks hebben we voor elk wat wils. Naast de wat oudere occasions vindt u bij Van Eeks ook jong gebruikte occasions met een lage kilometerstand. Daarmee rijdt u voor een scherpe prijs in een zo goed als nieuwe auto, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de afschrijving.

Occasions met inruil bij Van Eeks Hoogeveen

Wilt u een occasion kopen en uw huidige auto inruilen? Ook dat is mogelijk bij Van Eeks. U krijgt bij ons altijd een nette en marktconforme inruilprijs voor uw huidige auto.

Ook voor de aankoopkeuring van uw occasion naar Van Eeks Hoogeveen

Heeft u een occasion op het oog en wilt u een aankoopkeuring laten uitvoeren? Ook dan bent u van harte welkom bij Van Eeks in Hoogeveen. Onze ervaren monteurs kijken met een deskundige en objectieve blik naar de occasion die u op het oog heeft en kunnen u behoeden voor een onverhoopte miskoop.

Kwaliteit is een keuze, daarom kiest u voor Van Eeks Hoogeveen

Een auto is een complex product en een miskoop is snel gedaan. Kies daarom voor kwaliteit en onbezorgd autorijden, kies voor Van Eeks!

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.