Onderhoud in onze garage te Hoogeveen

// Onderhoud in Hoogeveen

De grote onderhoudsbeurt van uw auto.

Veilig de weg op is een pré! Wacht dan ook niet te lang met het laten uitvoeren van een grote beurt. Onze monteurs controleren uw auto op werking, slijtage en beschadiging. 

Kleine werkzaamheden doen we uiteraard, zoals het vervangen van olie – en luchtfilters en het verversen van de motorolie. Daarnaast gaan we tientallen controlepunten langs om zeker te zijn dat u weer veilig bij ons wegrijdt. 

Zo bekijken we of de remvloeistof nog voldoende is, of de distributieriem vervangen moet worden, of uw claxon nog naar behoren werkt en dat u gezien blijft dankzij goed werkende verlichting. Voordat we met vervanging en/of reparatie aan de slag gaan, bellen we u altijd met onze bevindingen en ons advies. Pas bij uw akkoord gaan we verder.

// Onderhoud bij Van Eeks

Uw auto laten repareren bij onze garage in Hoogeveen.

Het komt voor dat we bij een beurt iets vinden waardoor uw auto een reparatie moet ondergaan. Of dat er door jarenlang gebruik slijtage ontstaat, waardoor een onderdeel gerepareerd of vervangen moeten worden. Bij Van Eeks in Hoogeveen bent u bij het juiste adres om uw auto te laten repareren. Met reparaties of vervangen van onderdelen heeft u langer profijt van uw auto. Onderhoud aan auto’s kost altijd minder dan een geheel nieuwe auto!

Jaarlijks een kleine auto onderhoudsbeurt, dat adviseren we bij garage Van Eeks.

Een grote beurt hoeft niet jaarlijks te gebeuren, maar een kleine auto onderhoudsbeurt raden wij wel aan jaarlijks te herhalen. Autogarage Van Eeks controleert uw verlichting, de filters van uw auto, de schokdempers en ophangpunten van de auto. Ook het pollenfilter wordt vervangen, tenzij anders aangegeven. Mochten we iets vinden, kunt u er op rekenen dat een van onze monteurs u belt, voordat we een onderdeel van uw auto vervangen of repareren. Het is namelijk aan u hoeveel kosten u kwijt wil aan uw auto, wij kunnen alleen adviseren.

Favicon van eeks

Olie verversen door garage Van Eeks.

Olie moet niet alleen bijgevuld worden, maar eens in de zoveel tijd is het belangrijk om de olie in uw auto te verversen. Wanneer dit is, wordt geadviseerd door de fabrikant van uw auto. Bepalend voor de tijdstip van het verversen van de olie zijn de gebruiksduur en het aantal afgelegde kilometers. Het verversen van de olie van uw auto is van belang voor het onderhoud van uw auto. U kunt veel kosten besparen met het verversen van de olie, want zo houdt u de motor van de auto ook in betere staat! Bij Garagebedrijf van Eeks in Hoogeveen kunnen we u van dienst zijn!

Olie verversen

Als u een auto aanschaft, is onderhoud heel belangrijk om zo lang mogelijk met dezelfde auto te kunnen rondrijden. Maar wat houdt onderhoud aan uw auto eigenlijk in? Waar moet u aan denken? Bij garage Van Eeks in Hoogeveen vallen daar onder andere de volgende diensten onder:

Van Eeks: geen auto onderhoud plan.

Wij stellen geen hele pakketten samen om uw auto goed te onderhouden. Wie kiezen namelijk voor kwaliteit en eerlijkheid. Wij kijken per auto naar de fabriekseisen en daarop bepalen we wat er nodig is aan onderhoud en/of vervanging of reparatie. Wij vinden het aan de klanten om te bepalen hoeveel onderhoud zij aan hun auto willen laten plegen (buiten de APK om, die is wettelijk verplicht). Omdat wij niet vast kunnen stellen hoeveel onderhoud uw auto nodig heeft of hoeveel reparaties per jaar, vinden wij een Auto onderhoudsplan niet optimaal werken. 

Een oude Eend heeft namelijk net iets meer onderhoud nodig dan een nieuwe BMW. Straks betaald u voor iets dat wij niet hoeven toe te passen op uw auto. U kunt bij ons binnen komen rijden met het volste vertrouwen in eerlijkheid en goede merken. Natuurlijk bieden wij wel kleine- en grote onderhoudsbeurten en APK keuringen. U kunt bij ons aangeven wat uw wensen zijn en met onze ervaring bespreken we met u wat ons het beste lijkt!

APK keuring door Van Eeks in Hoogeveen

De Algemeen Periodieke Keuring is wettelijk verplicht voor uw auto. Kom met uw auto langs in onze Autogarage in Hoogeveen en wij controleren uw auto op:

  • Verkeersveiligheid, dus carrosserie, verlichting, stuurinrichting etc.,
  • Registratie, dat houdt in dat we kijken naar de kilometerstand en de gebruikte brandstof,
  • En milieutechnische aspecten.

Wat zijn de kosten van uw auto onderhoud in onze garage?

Over de kosten kunnen we duidelijk zijn. Het verschilt namelijk ontzettend per auto hoe duur onderdelen zijn, hoe duur vloeistoffen zijn die geschikt zijn voor uw auto etc. Graag bespreken we met u wat mogelijk is voor uw auto. U kunt ons bellen of u kunt langskomen in onze garage in Hoogeveen en een vrijblijvende offerte opvragen!

// Autoschade, garage en autospuiterij

Al onze diensten.

// Autoschade herstel van Eeks

Snel en vrijblijvend in contact.

Autoschadeherstel bedrijf Van Eeks is gevestigd in Drenthe, Hoogeveen. Hier staan zij voor u klaar voor autoschade, onderhoud, APK, spuitwerkzaamheden en meer. Neem vrijblijvend contact op of plan een afspraak in.

Schade herstellen bij Van Eeks
Garage van Van Eeks