Uw autospuiterij in Hoogeveen

Werkplek autospuiterij

// Autospuiterij

Voor autospuiten kom je bij van Eeks te Hoogeveen.

Auto’s spuiten is een zeer nauwkeurig specialisme. Autoschade van Eeks in Hoogeveen is dan ook dé specialist voor heel Nederland. Door onze vakbekwaamheid hebben wij relaties verspreid over heel Nederland. Want zij weten dat wij als autospuiter de beste prijs – kwaliteit verhouding hebben. Ervaar het zelf ook!

Bij Autoschade van Eeks Hoogeveen kunt u er zeker van zijn dat uw auto in goede handen is, ook wat betreft spuitwerk. Al onze medewerkers die autospuiten, zijn gediplomeerd autospuiter.

Zij weten dus als de beste hoe om te gaan met uw auto en welke stappen er doorgenomen moeten worden om uw auto weer als nieuw eruit te laten zien.

Verder kunnen wij aantonen dat wij het certificaat hebben mogen ontvangen voor verantwoord autospuiten. Heeft een Autoschadebedrijf dat niet, dan mag daar geen auto gespoten worden. Naast de juiste diploma’s en certificaten zijn wij ook nog eens duurzaam erkend.

Gelukkig hebben we ook heel wat jaren ervaring en is het werken met auto’s onze passie. Genoeg redenen dus om uw auto te laten herstellen en spuiten bij Autoschade van Eeks in Hoogeveen.

Neem snel contact op met dé Autospuiter van Hoogeveen e.o.

Wilt u meer informatie of een offerte* ontvangen m.b.t. onze spuiterij werkzaamheden? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. U kunt natuurlijk ook eens langskomen bij onze garage in Hoogeveen.

 

 

// Van lakken tot sportrepair

De diensten van onze autospuiterij in Hoogeveen.

Algemeen spuitwerk
Wij spuiten veel verschillende auto’s, maar ook keukenkastjes, boten, schoolbanken en binnendeuren spuiten wij in onze speciale spuitcabine voor optimaal resultaat.

Auto ( opnieuw ) lakken
Wist u dat iedere auto een unieke kleurcode heeft? Met onze computer matchen we de autolak aan uw bestaande of gewenste kleur en zo kunnen we uw auto geheel of deels spuiten

Lakschade herstellen
Bij beschadigingen kan het weleens zijn dat de lak eraf is. Dat is vaak storend voor het oog. Maar belangrijker nog wel: als u er niets aan doet, kan het voor roestplekken zorgen.

Spotrepair
Dit valt eigenlijk onder het herstellen van lakschade, maar dan een goedkoop en nóg sneller alternatief. We herstellen lichte schade, zonder dat er een heel component op uw auto over gespoten moet worden, in 1 dag. Dit heet ook wel EASY2FIX.

Alternatief spuitwerk
Spuitwerk is niet alleen voor auto’s, dat bewijzen we maar weer. Eerder schreven we hier al een blog over. Waarom zouden we onze jarenlange ervaring beperken tot auto’s? Zo hebben we keukenkastjes gespoten, mensen kwamen langs met wc-brillen, binnendeuren en we hebben ook schoolbanken in een ander kleurtje gespoten. Is uw kast, deur of stoel toe aan een opknapbeurt? Neem contact met ons op voor vragen, kom langs in Hoogeveen of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Auto laten spuiten
Henri Van Eeks
Shadegarant

// Van lakken tot sportrepair

Schadeherstel Hoogeveen: Personenauto’s & Bedrijfswagens.

Onze Autospuiterij in Hoogeveen herstelt personenauto’s en bedrijfswagens. Van oude Eend tot een grote Mercedes Vito, wij behandelen elke auto en elke klant op gepaste wijze. Van Eeks is een laagdrempelig bedrijf dat 100% klantgericht te werk gaat. Uw belang staat bij ons altijd voorop! Wij vinden het belangrijk dat u tevreden naar huis gaat, met een goed werkende en mooi uitziende auto. Meer info over schadeherstel.

Goedkoop en efficiënt autospuiten dankzij topmerken en de nieuwste technologie.

In al onze autospuitwerkzaamheden werken wij op een snelle, relatief goedkope en vooral efficiënte manier. Hoe wij dat voor elkaar krijgen? Door topmerken te gebruiken! Voor het autolakken gebruiken wij bijvoorbeeld RM-autolak. Een topmerk dat wij al 25 jaar gebruiken bij onze werkzaamheden. Daarnaast kunnen wij zo efficiënt werken doordat we gebruik maken van de nieuwste technologieën.  Wij gaan voor kwaliteit en dat kunt u merken én zien. Kwaliteit is een keuze!!!

Televisie uitzending Feiten & Fabels van SBS6.

Onlangs mochten wij meedoen aan het programma Feiten & Fabels van SBS6. We kregen bezoek van Aukje van Ginniken en haar cameraploeg. De uitzending stond in het teken van het over laten spuiten van je auto. Wat komt daar bij kijken en wat kan een professionele autospuiterij hierin betekenen? Bekijk hieronder de uitzending.

Wil je nog meer weten met betrekking tot het over laten spuiten van jouw auto, in ons artikel “De 7 kenmerken van een professionele autospuiterij” tref je een overzicht waar een autospuiterij onder andere aan moet voldoen.

Leenauto mogelijk bij Van Eeks

Dat wij snel werken en goedkoop, hangt natuurlijk wel af van de situatie. Moeten we een klein onderdeel opnieuw te spuiten of bijspuiten (spotrepair), kan het zijn dat u uw auto maar een dag kwijt bent. Wordt het al een complete zijkant of is het een grotere schade dan duurt het natuurlijk langer. Moeten we uw hele auto spuiten, dan kan het zeker twee tot drie weken duren. Bel ons voor een afspraak, kom langs om uw situatie uit te leggen en aan de hand daarvan kunnen wij u een prijsindicatie geven en hoort u wanneer u uw auto terug kunt verwachten. Tijdens de reparatie kunt u dan van ons een leenauto krijgen. Dit kost u dan ook alleen maar de brandstof!!!

// Autoschade, garage en autospuiterij

Al onze diensten.

// Autoschade herstel van Eeks

Snel en vrijblijvend in contact.

Autoschadeherstel bedrijf Van Eeks is gevestigd in Drenthe, Hoogeveen. Hier staan zij voor u klaar voor autoschade, onderhoud, APK, spuitwerkzaamheden en meer. Neem vrijblijvend contact op of plan een afspraak in.

Schade herstellen bij Van Eeks
Garage van Van Eeks