Autoschade in Hoogeveen

Onderhoud-in-hoogeveen
Shadegarant

// Van Eeks

Waarom uw autoschade herstellen?

Schade aan uw auto? Zonde, maar daar is wat aan te doen. Bij Autoherstelbedrijf Van Eeks in Hoogeveen kunt u terecht om uw autoschade te laten herstellen. Belangrijk is om uw autoschade zo snel mogelijk te herstellen. 

Als u bijvoorbeeld lakschade laat zitten, zit er geen beschermlaagje meer overheen en kan de plek waar de schade zit gaan roesten. Dan bent u nog veel verder van huis. Om uw schade te beperken, adviseren wij u zo snel mogelijk langs te komen.

// Al meer dan 50 jaar

Autoschade herstellen met van Eeks Hoogeveen.

Autoschade Herstel Van Eeks is al 50 jaar dé  specialist op het gebied van autoschade in Hoogeveen. Wij zijn een erkend BOVAG autoschadeherstelbedrijf, waarmee u verzekerd bent van vakmanschap. Naast het herstellen van uw personenauto of bedrijfsauto, helpen wij u met al het papierwerk. Dan moet u denken aan verzekeringspapieren en schadeclaims. Wij helpen particulieren en bedrijven, want samen staan we sterker!

Schadeherstel personenauto's en bedrijfswagens.

Voor personenauto’s kunt u uitstekend terecht bij Van Eeks in Hoogeveen, maar ook met uw bedrijfswagen kunt u zo bij ons binnenrijden. Onze medewerkers zijn allemaal gediplomeerde en gecertificeerde schadeherstellers en we werken alleen met professionele materialen en topmerken.  Dankzij onze jarenlange expertise voeren wij nauwkeurige schadetaxaties uit en regelen we de boel met uw verzekeraar. Zo bent u bij ons nooit te duur uit. Wij voeren reparaties volgens de strenge fabriekseisen uit. U kunt veilig en met perfect eindresultaat weer de weg op na een bezoek aan ons in Hoogeveen. Meer info over schadeherstel.

Spotrepair

Spotrepair (voor kleine krasjes)

Voor kleine reparaties bieden wij ook een goedkope oplossing. Spotrepair houdt in dat we lichte schade herstellen, zonder dat we het complete onderdeel of zelfs uw hele auto hoeven over te spuiten. Dit doen wij uitsluitend in onze eigen moderne werkplaats bij Autoschade Herstel Van Eeks in Hoogeveen.

Daar kunnen we de beste kwaliteit leveren, dat trouwens wordt onderstreept door het Easy2fix-label waaronder wij werken. In bijna alle gevallen kunt u  uw auto binnen een dag weer meenemen. Waarom u spotrepair in Hoogeveen moet laten uitvoeren, leest u op onze spotrepair pagina.

Uitdeuken zonder spuiten in onze speciale garage in Hoogeveen

Een klein deukje in uw auto ontstaat voordat u er erg in hebt. Een paaltje stond in de weg, uw buurjongetje fietste per ongeluk nét tegen uw portier aan of een andere automobilist tikte met boodschappen inladen het portier tegen de zijkant van uw auto aan. Een ongelukje zit in een klein hoekje. Gelukkig is er een goedkope oplossing bij Van Eeks. Wij kunnen deuken ter grootte van een euromunt uitdeuken zonder te spuiten. Hiervoor is speciale apparatuur voor nodig, maar ook vakmanschap en de juiste techniek zijn vereisten. Wilt u weten hoe wij uw deukje goedkoop kunnen herstellen? Lees dan meer over uitdeuken zonder spuiten.

Autoruitservice voor sterretjes en barsten

Een sterretje in uw autoruit? Zorg er voor dat het geen barst wordt! Bij een sterretje maken we uw ruit binnen no-time en krijgt u een kop koffie van ons. Is het sterretje toch een barst geworden, dan bestellen we een nieuwe ruit. Dit duurt enkele dagen. 

Gelukkig kunt u wel door blijven rijden met uw auto en bent u dus tijdens het wachten op de nieuwe ruit niet afhankelijk van ov of taxi’s. Kijk snel wat er nog meer onder onze autoruitservice valt en maak een afspraak! Garantie op herstelwerkzaamheden krijgt u bij Van Eeks.

Kies voor een BOVAG garage

Waarom zou u naar Autoschade Herstel Van Eeks gaan in Hoogeveen? Omdat wij BOVAG schadeherstellers zijn! Vlot, veilig en vakkundig zijn de kernwoorden als het gaat om schadeherstel.

Wij zijn blij én trots dat wij één van de 1300 erkende BOVAG schadeherstelbedrijven zijn in heel Nederland. Wat u kunt verwachten van een BOVAG schadeherstelbedrijf? Lees hier meer over BOVAG.

Professioneel uw auto laten lassen in Hoogeveen

Is uw auto niet meer zo stevig als het was en moeten er bepaalde onderdelen gelast worden? Dan kan dat uiteraard gedaan worden door professionals van Autsochade Herstel Van Eeks. Wij zijn al sinds 1968 een betrouwbare mobiliteitspartner. 

Roestvorming kan er voor zorgen dat uw auto tijdens de APK service wordt afgekeurdOp deze plekken ontstaat regelmatig roestvorming:

Lassen kan dit voorkomen, dus kom snel langs bij ons autoschadeherstelbedrijf in Hoogeveen. Benieuwd over welke technieken we beschikken en waarom u naar Hoogeveen zou moeten komen? Lees dan meer over het lassen aan auto’s
Garage in Hoogeveen

// Autoschade, garage en autospuiterij

Al onze diensten.

// Autoschade herstel van Eeks

Snel en vrijblijvend in contact.

Autoschadeherstel bedrijf Van Eeks is gevestigd in Drenthe, Hoogeveen. Hier staan zij voor u klaar voor autoschade, onderhoud, APK, spuitwerkzaamheden en meer. Neem vrijblijvend contact op of plan een afspraak in.

Schade herstellen bij Van Eeks
Garage van Van Eeks