Schadeherstel in Hoogeveen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Autoschade herstellen is een vak apart. Laat uw autoschade daarom herstellen bij Van Eeks, al 50 jaar dé specialist voor schadeherstel in de regio Hoogeveen! Bij Van Eeks is uw auto in vertrouwde handen.

Gediplomeerde en gecertificeerde schadeherstellers

Schadeherstel door Van Eeks

Kwaliteit is een keuze en bij Van Eeks kiezen we voorkwaliteit, ook wanneer het gaat om schadeherstel. Daarom werken wij uitsluitend met gediplomeerde en gecertificeerde schadeherstellers (waaronder een Autoschadetechnicus / AST) en professionele materialen. Bovendien zijn wij aangesloten bij diverse kwaliteitskeurmerken van onder meer de FOCWA, Duurzaam Repareren, Univé en Aegon en zijn we lid van de Autoschade Herstel Groep (AHG). Onze autospuiters zijn daarnaast ook gecertificeerd bij het VOC-erkend voor verantwoord autospuiten. Ook daarom laat u het schadeherstel aan uw auto uitvoeren bij Van Eeks!

Schadeherstel in Hoogeveen voor personenauto’s en bedrijfswagens

Naast professioneel schadeherstel voor uw personenauto kunt u bij Van Eeks ook terecht voor vakkundig schadeherstel aan uw bedrijfswagen. Wij voeren reparaties volledig volgens de strenge fabriekseisen uit, zodat u verzekerd bent van een perfect eindresultaat. Dankzij onze jarenlange expertise kunnen wij zeer nauwkeurige schadetaxaties uitvoeren en ook de schaderegeling met uw verzekeraar is bij ons in goede handen.

Ik heb autoschade gereden, wat moet ik nu doen?

Uw autoschade – of dat nu een:

  • kras,
  • deuk,
  • ster of
  • andere schade is

u kunt het door ons professioneel laten herstellen. In de sommige gevallen is het schadeherstel aan uw auto in 1 dag afgerond, en als het langer duurt, kunt u kiezen voor gratis vervangend vervoer indien noodzakelijk. Daarnaast profiteert u bij schadeherstel door Van Eeks, hulp bij de administratieve afhandeling en vier jaar garantie op uitgevoerde reparaties aan zowel de carrosserie als andere onderdelen van uw auto! Neem daarom voor professioneel en betaalbaar schadeherstel contact op met Van Eeks. Wij helpen u graag weer op weg! Twijfelt u of u de schade wilt claimen of beter zelf kan betalen? Lees dan ons artikel over autoschade claimen of zelf betalen.

Neem snel contact op met uw FOCWA auto schadeherstelbedrijf in Hoogeveen

Wilt u meer informatie of een offerte* ontvangen m.b.t. onze schadeherstel werkzaamheden? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

* Let op! Het is mogelijk dat wij arbeidskosten in rekening brengen voor het vaststellen van uw probleem

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.