Spotrepair voor uw auto in Hoogeveen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Stoort u zich aan dat kleine krasje op uw auto, maar voelt u er niets voor om uw auto helemaal te laten overspuiten? Dat hoeft ook niet: spotrepair biedt uitkomst! Van Eeks te Hoogeveen is hét betrouwbare adres voor spotrepair. Voor professioneel en betaalbaar herstel van lakschade aan uw auto helpen wij u graag.

Wat is spotrepair eigenlijk?

Spotrepair is een goedkoop alternatief voor het volledig overspuiten van uw auto. Dit houdt in; het herstel van lichte schade zonder dat u meteen het complete onderdeel of zelfs uw gehele auto hoeft over te spuiten.

Denk bijvoorbeeld aan lichte krassen in de lak, lichte stoeprandschade op de bumper of het portierrandje dat beschadigd is geraakt toen uw kind het portier van de auto tegen de muur van uw huis liet vallen. Spotrepair biedt in zulke gevallen een effectieve en betaalbare oplossing, waarbij u uw auto in vrijwel alle gevallen al dezelfde dag weer mee kunt nemen (‘one day repair’). Met spotrepair wordt de schade hersteld van onder andere:

Spotrepair autogarage Van Eeks

Zelf de kleine schades herstellen?

Spotrepair is weliswaar voor lichte, kleine lakschades, maar dit zelf doen blijkt in de praktijk lastiger dan verwacht. Mensen ontdekken al snel dat spotrepair een specialistische klus is, waarbij vakmanschap, kennis en de juiste apparatuur onontkoombaar zijn voor een mooi eindresultaat.

Bespaar uzelf de moeite en laat dit over aan de specialisten van Van Eeks. Onze deskundige medewerkers zijn gecertificeerd en kunnen dankzij hun jarenlange ervaring uw lakschade onzichtbaar herstellen en uw auto weer als nieuw maken!

Spotrepair in onze werkplaats te Hoogeveen vs. op locatie

Kwaliteit is een keuze en daarom kiezen we er bij Van Eeks bewust voor om spotrepair binnen onze werkplaats te houden. Hier hebben we namelijk de beschikking over moderne, professionele apparatuur waarmee we een perfect eindresultaat kunnen garanderen.

Bij spotrepair op locatie – in bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam – kan deze apparatuur niet worden gebruikt en daarom vindt spotrepair uitsluitend plaats in onze moderne werkplaats. Kwaliteit staat immers voorop, wat nog eens wordt onderstreept door het Easy2Fix-label waaronder wij werken.

Kosten van spotrepair bij Van Eeks?

De prijzen van spotrepair bij onze garage in Hoogeveen zijn per situatie verschillend. Deze hangen onder meer af van uw auto en van de omvang van de schade. Het ene krasje is immers het andere niet… Voor een goede indicatie van de kosten adviseren we u om bij ons langs te komen.

Van Groningen tot Limburg staat Van Eeks uit Hoogeveen al 50 jaar bekend als dé betrouwbare specialist voor goed en betaalbaar herstel van (lak)schade aan uw auto!

Let op: Om het nodige werk te kunnen bepalen dient u bij ons langs te komen met uw auto. Alleen zo kunnen wij zien of er bijvoorbeeld al roestvorming in de schadeplek zit.

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.