Over Van Eeks

// Van vroeger tot nu

Van Eeks te Hoogeveen.

Welkom bij Garagebedrijf Van Eeks in Hoogeveen. Een garagebedrijf die geleid word door de gebroeders Van Eeks, die in hun beurt alle kneepjes van het vak geleerd hebben van Van Eeks Sr.

Garagbedrijf Van Eeks en al haar medewerkers kenmerken zich door de “no-nonsens” mentaliteit.

Iedereen bij Garagebedrijf Van Eeks werkt graag op een open, eerlijke en betrouwbare manier. U betaalt bij ons nooit te veel, wacht nooit langer dan nodig is en mocht het onverhoopt toch voorkomen dat er meer werk in zit overleggen wij altijd eerst van te voren met u. Wij willen namelijk dat u bij ons blijft. En niet alleen dat u blijft, maar dat u tevreden bij ons blijft!

In al onze werkzaamheden trachten wij te werken op de snelste, goedkoopste en vooral meest efficiënte manier. Hierdoor betaalt u dus nooit te veel, wacht u ook nooit te lang en bent u altijd tevreden! En nog belangrijker: hierdoor kunt u altijd op ons vertrouwen!

Wilt u meer weten over Garagebedrijf Van Eeks of haar medewerkers? Kom gerust bij ons langs, de koffie staat altijd klaar!

// Autoschade, garage en autospuiterij

Al onze diensten.

// Autoschade herstel van Eeks

Snel en vrijblijvend in contact.

Autoschadeherstel bedrijf Van Eeks is gevestigd in Drenthe, Hoogeveen. Hier staan zij voor u klaar voor autoschade, onderhoud, APK, spuitwerkzaamheden en meer. Neem vrijblijvend contact op of plan een afspraak in.

Schade herstellen bij Van Eeks
Garage van Van Eeks