Duurzaamheid

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Op weg naar duurzamer werken

Wij van Autoschade Herstel bedrijf Van Eeks vinden duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Als bedrijf heb je hierin een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij vinden het belangrijk om onze voetprint zo klein mogelijk te houden. Zo beschikken wij over een aantal zaken:

  • Warmtepompen
  • Zonnepanelen
  • Ecologische basislaklijn
  • Voetprint verkleint

Zo beschikt het pand van Van Eeks over warmtepompen. Dit is een pomp die warmte uit de lucht of bodem haalt. Verder liggen er zonnepanelen op het dak en werken wij met efficiënte en ecologische basislak voor uw voertuig. Dit alles zorgt ervoor dat de voetprint voor Autoschade Herstel bedrijf Van Eeks enorm klein is.

Zonnepanelen op bedrijfspand ter duurzaamheid

Autoschade Herstel Van Eeks: R-M AGILIS-gebruiker

R-M start het nieuwe jaar met fantastisch nieuws, de eerste R-M AGILIS-gebruiker in Nederland is namelijk een feit: Autoschade Herstel Van Eeks! Deze mijlpaal wordt natuurlijk gevierd met taart.

AGILIS is de eerste basislaklijn op de markt met een VOS-waarde van minder dan 250 g/l. AGILIS ligt 40% onder de EU-grenswaarde voor oplosmiddelen en veroorzaakt veel minder CO2-uitstoot dan welk ander laksysteem dan ook. Dankzij de korte uitdamptijden en het lage energieverbruik is het proces super efficiënt en ecologisch.

Duurzaamheid Henri

De nieuwste basislaklijn van R-M verhoogt de productiviteit en draagt daarmee bij aan nog betere prestaties voor schadeherstelbedrijven zoals Autoschade Herstel Van Eeks. Het is het innovatieve antwoord op huidige en toekomstige uitdagingen, met een nieuwe pigmenttechnologie, een sneller verwerkingsproces en efficiëntere applicatietechnieken en de mogelijkheid om uit miljoenen kleuren te kiezen.

Bekijk voor meer informatie onze AGILIS-website.

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.