Autolakken

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Bent u op zoek naar een specialist voor het wegwerken van krassen, kleine lakschade of lakversiering aan uw voertuig? Van Eeks in Hoogeveen is een allround spuit- en schadeherstelbedrijf dat werkt met een team van specialisten en gebruik maakt van de allerbeste lakken, voor een perfect eindresultaat.

Waarom autolakken bij autospuiterij Van Eeks?

Autolakken kunnen op het eerste gezicht als twee druppels op elkaar lijken. Toch verschillen autolakken meer van elkaar dan u denkt. Iedere kleur autolak is uniek. Bij Van Eeks zorgen we met behulp van het kleurnummer van uw auto voor een eindresultaat met nul of nihil kleurverschil! Na het aanbrengen van deze kleur werken wij deze af met blanke lak, voor een schitterend eindresultaat.

Milieuvriendelijke soorten autolakken

Bij Van Eeks maken we gebruik van topkwaliteit watergedragen autolakken die worden afgespoten met een speciale blanke lak met een lage uitstoot van vluchtige organische stoffen (VOC). Dankzij deze autolakken wordt het milieu zo min mogelijk belast.

Autospuiten

Kan ik met een lakstift ook zelf mijn auto lakken?

Een lakstift is uitsluitend geschikt voor kleine lakschade. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de lakschade die ontstaat wanneer uw portier een muur raakt of aan lakschade als gevolg van steenslag. Bij grotere schades is een lakstift per definitie niet geschikt als u voor het mooiste eindresultaat gaat. Houd er rekening mee dat lak die met een lakstift is aangebracht niet bestand is tegen een wasstraat, doordat de lak niet is afgewerkt met een blanke laklaag.

De lak van je auto zo mooi mogelijk houden

Om de conditie van de lak van uw auto in topconditie te houden, is het belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden. Was uw auto bijvoorbeeld regelmatig. Zo voorkomt u dat vuil en zand zich aan de lak van uw auto hechten. Voor het wassen van uw auto kunt u ook kiezen voor een wasstraat. Let hierbij goed op de borstels: bepaalde soorten borstels kunnen krassen in de lak veroorzaken.

Om dit zoveel mogelijk te voorkomen, adviseren wij u om uw auto bij het gebruik van een wasstraat altijd eerst voor te wassen. Daarmee spoelt u het zand alvast van de lak, zodat daardoor geen krassen meer kunnen worden veroorzaakt. Wees ook alert op vogelpoep: verwijder dit zo snel mogelijk met een vochtige doek met lauw water, om te voorkomen dat de agressieve zuren zich in de lak van uw auto bijten. Zet uw auto daarnaast minimaal eens per jaar in de wax.

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.