De samenwerking tussen Van Eeks en Uiterwijk Winkel Verzekeringen 

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Een tevreden samenwerking tussen Van Eeks en Uiterwijk Winkel Verzekeringen

‘’Van Eeks is altijd bereid voor overleg. Bijzondere situaties worden eerst even besproken en de korte lijnen zijn prettig’’

Over Uiterwijk Winkel Verzekeringen 

Uiterwijk Winkel Verzekeringen richt zich met name op het adviseren van de (groot)-zakelijke markt. Ook heeft Uiterwijk Winkel specifieke oplossingen voor de agrarische sector en voor uitzendbedrijven, mondzorg en dierenartsen. De particuliere klant kan eveneens bij Uiterwijk Winkel terecht. Het bedrijf bestaat uit ruim 50 gedreven vakmensen, is breed inzetbaar en staat al bijna 100 jaar garant voor persoonlijk en betrouwbaar advies. Ze zijn actief in het hele land maar met name in het noorden en oosten. Als onderdeel van de Alpina Group beschikt Uiterwijk Winkel Verzekeringen over een groot kennisnetwerk en sterke inkoopkanalen. Hierdoor zijn ze bij Uiterwijk Winkel Verzekeringen in staat om de klant deskundig en persoonlijk te adviseren.

Het proces bij autoschade

Het kan bij iedereen gebeuren, een ongeluk zit in een klein hoekje. Een deel van de schades die bij Uiterwijk Winkel Verzekeringen worden gemeld zijn autoschades. Vaak gaat het om verkeerongevallen met alleen materiële schade, maar soms is er ook sprake van letsel. Meedenken, adviseren en meevoelen bij schade is een belangrijk aspect. Uiterwijk Winkel Verzekeringen maakt veel gebruik van herstelnetwerken van verzekeraars omdat de schadeherstellers uit deze netwerken voldoen aan hoge kwaliteitseisen en omdat het voor de klant vaak voordeel oplevert, bijvoorbeeld een vervangende auto en korting op het eigen risico.

Klanten uit Hoogeveen en omliggende regio kunnen op deze manier bij Autoschade Herstel Van Eeks terecht komen. In dat geval wordt er bij Van Eeks voor gezorgd dat de schade hersteld wordt en kan de schade via een geautomatiseerd proces worden geregeld. Schade-experts worden automatisch ingeschakeld wanneer dit nodig is. De schade wordt daarna financieel afgehandeld.

De samenwerking tussen Van Eeks en Uiterwijk Winkel Verzekeringen

De samenwerking tussen Van Eeks en Uiterwijk Winkel Verzekeringen is absoluut naar tevredenheid. Het contact verloopt vlot, er zijn korte lijnen en als er iets aan de hand is, wordt gelijk het contact gezocht en actief gekeken naar een oplossing. Verder is de kwaliteit van schadeherstel goed bij Van Eeks. De kwaliteit en de tevredenheid moeten gewoon goed zijn, dat geldt voor alle partijen, uiteraard met name voor de klant.

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.