Spoiler spuiten in Hoogeveen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Vakkundig een spoiler laten spuiten in Hoogeveen

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor tuning van hun auto. Dit kan motorisch zijn of bijvoorbeeld het toevoegen van een spoiler voor het aanpassen van het uiterlijk van de auto. Als u een spoiler wilt voor het dak of voor de achterklep, krijgt u deze doorgaans zonder laklaag. De keuze is dan: de spoiler zelf lakken met primer en spuitbus of de spoiler laten spuiten door een professional in een garage of autoschade herstelbedrijf.

Bij Van Eeks in Hoogeveen bevindt de autospuiterij zich onder eigen dak. Wij hebben een speciale spuitcabine inbegrepen om voor u als klant een optimaal resultaat te kunnen bereiken. We maken de spoiler vrij van stof, zand of ander vuil door het onderdeel grondig te schuren en af te blazen. Wij werken met gediplomeerde autospuiters, ons team heeft alle benodigde certificaten en we hebben zelfs een officiële erkenning voor onze duurzame aanpak.

Zelf spoiler spuiten of laten doen door een garage?

Als doe-het-zelver een spoiler spuiten gebeurt vaker, maar dit raden wij u wel af. Natuurlijk zijn er spuitbussen met lak te koop, net zoals primer en schuurpapier. U kan zelf gaan ontvetten en schuren, maar het resultaat van met name het lakken zal nooit zo’n mooi en strak resultaat hebben als bij onze vakmensen die zulke klussen dagelijks uitvoeren.

De ervaren autospuiters bij Van Eeks in Hoogeveen besteden veel aandacht aan de voorbereiding. Het te schilderen oppervlak moet goed schoon zijn, mag geen oneffenheden meer kennen en wordt geheel afgeblazen en ontvet. Daarna worden de buitenranden zorgvuldig afgeplakt, zodat nooit onnodig verfspatjes op delen belanden waar dat niet hoort. Vlak voor het spuiten doen we als routine nogmaals een schoonmaakbeurt met ontvetten, onder meer met behulp van een kleefdoekje.

De exacte kleur voor uw spoiler mengen wij in eigen huis

De juiste kleur zoeken wij voor u op met behulp van onze computer. Elke auto bevat een kleurnummer, aan de hand daarvan stellen wij de exacte kleurtint samen door middel van een professionele mengmethode. Mocht uw auto een afwijkende kleur hebben, dan kunnen wij de kleur scannen om alsnog de juiste kleur te kunnen achterhalen voor het spuiten van een spoiler of ander onderdeel van de auto.

De vakman krijgt een strakker resultaat. Professionals werken met betere verfsoorten, die voor een particulier vaak niet eens verkrijgbaar zijn. Bedenk dat de voordeligste laksoorten die in winkels te koop liggen soms al problemen kunnen geven na het autowassen, een beurt bij de carwash of na een felle regenbui.

Een deskundige in een autospuiterij werkt doorgaans met tweecomponenten lak, wat een positieve uitwerking heeft op de hardheid na het drogen. Hierdoor heeft de toplaag een veel betere bescherming tegen weersinvloeden, opspattende steentjes en andere zaken die het uiterlijk kunnen beïnvloeden.

Onze vaste spuit experts kennen alle trucs en kneepjes van het vak om elke verfklus tot een goed einde te brengen. Een spoiler spuiten door een professional in een garage is daarmee veel sneller, nauwkeuriger en toch nog betaalbaar.

De kosten van een spoiler spuiten in Hoogeveen

De prijs van een spoiler spuiten is afhankelijk van de volgende zaken:

  1. De maten van een spoiler, deze kunnen aardig verschillen;
  2. De kleur die er nodig is, is dit een gangbare kleur of juist een standaard kleur;
  3. Of er een extra blanke laag nodig is;
  4. Een achterklep spoiler is vaak iets prijziger dan een dak spoiler;
  5. Ook het merk spoiler of het automerk kan bepalend zijn voor de kosten van het spuiten.

Spoiler spuiten of gelijk een heel nieuwe kleur voor uw hele auto?

In plaats van een nieuwe laklaag op de spoiler, kan u natuurlijk ook overwegen om de gehele auto in een nieuw jasje te steken. Hiermee kunt u zich onderscheiden van anderen door met een volledig unieke kleur rond te rijden.

Voor vragen, informatie of het opvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen (0528 341378) of mailen naar info@vaneeks.nl. Voor vakkundig een spoiler spuiten in Drenthe bent u bij onze garage in Hoogeveen aan het juiste adres!

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.