Uitdeuken zonder spuiten Hoogeveen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Autoschadeherstelbedrijf van Eeks kan uw auto uitdeuken zonder te spuiten. Rijdt u binnen met een deukje zo groot als een euromunt, zonder lakschade? Dan kunnen wij dat deukje goedkoop voor u herstellen.

Het kan iedereen gebeuren: een fietser die tegen uw auto aan kwam in alle haast. Of u zag een paaltje over het hoofd bij het parkeren, waardoor u parkeerschade heeft opgelopen. Een andere automobilist tikte net zijn portier open tegen de zijkant van uw auto. Allerlei voorbeelden waardoor die nare, kleine deukjes in uw auto zijn ontstaan.

Het is niet fijn en het zijn vaak deukjes waar men zich ontzettend aan kan ergeren. En vooral zichtbaar zijn als de zon er op schijnt. Laat u dan niet tegenhouden om bij ons binnen te lopen. Er bestaat een goedkope techniek, waarbij we zulke kleine beschadigingen snel kunnen verhelpen.

Wat is Uitdeuken zonder Spuiten?

Uitdeuken zonder spuiten, ook wel UZS of restylen genoemd, is een techniek uit Amerika. Daar ontdekte men dat kleine deukjes ook uit het plaatwerk verwijderd kunnen worden, zonder dat er nieuwe lak gespoten hoeft te worden. Hoe dat kan? Doordat de originele lak flexibel genoeg is voor deze techniek en zo onaangetast blijft.

Uw auto wordt niet meer geschuurd en geplamuurd voordat het gelakt wordt. Nu masseren wij als het ware uw deukje uit de auto, waardoor de lak zo mee beweegt en wij niets met de lak van doen hebben. U bent dus goedkoper uit doordat wij uw schade niet hoeven te polijsten en opnieuw te lakken en mooi meegenomen: doordat wij veel sneller klaar zijn.

Uitdeuken zonder Spuiten: hoe doen we dat?

Voor het Uitdeuken Zonder Spuiten is speciale apparatuur nodig. Het is dus niet handig dit zelf uit te voeren, ook niet met behulp van een filmpje op Youtube of een uitgebreide handleiding. Wij werken kostenbesparend en tijdbesparend en uiteraard uiterst professioneel.

Het is een specialisme waarbij hefboomtechniek wordt gebruikt, waarmee we van binnenuit de deuk uit het plaatwerk drukken. Kunnen we niet achter het paneel komen, is er een speciale lijmtechniek, waarmee we met behulp van een lijmdopje de deuk eruit trekken.

Ervaring in professioneel herstel

Bijna elke dag komen er wel mensen met kleine schade aan hun auto bij ons de garage binnen rijden. Samen kijken we wat de ernst is, bedenken we hoe we de schade aan kunnen pakken en wat het gaat kosten.

Onze medewerkers zijn allemaal goed opgeleid en hebben ook voor Uitdeuken zonder Spuiten de benodigde cursussen gehaald. Daarnaast is het veel doen, oefening baart kunst! En veel ervaring, dat hebben we! Ook restylecursussen hebben we gedaan en houden we bij. U kunt dus gerust uw auto bij ons achterlaten.

We zijn dan ook niet voor niets een BOVAG Autoschadeherstelbedrijf:
“Alle BOVAG schadeherstellers beschikken over zeer geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid personeel. Zij zorgen er voor dat uw auto, hoe ernstig de schade ook was, na reparatie precies voldoet aan de vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen.”

De kosten van het Uitdeuken zonder te Spuiten

Als u binnen komt rijden en wij kunnen uw schade zien, zullen we een prijs kunnen stellen. Het ligt namelijk niet alleen aan de grootte van de schade, maar ook aan:

  • Soort materiaal van uw auto
  • Mankracht
  • Tijd
  • Aantal deuken
  • Plaats deuken

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen met betrekking tot het Uitdeuken zonder Spuiten? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Hoe snel bent u van uw deuk af met Uitdeuken zonder Spuiten?

Heeft u 1 of twee deukjes in de grootte van een euromunt? Dan krijgt u van ons een kopje koffie tijdens het wachten. We zullen dan in ongeveer een half uur klaar zijn. Is de schade wat groter, dan zullen we bespreken wanneer u uw auto op kunt komen halen. Kortom: kom snel langs met uw kleine deukjes waar u er elke keer weer tegenaan kijkt en laat ons u helpen!

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.