Autoruitservice in Hoogeveen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Pats! Een sterretje in uw ruit. Er viel wat uit de boom of een steentje kwam net iets te hard op uw auto terecht. Een sterretje in uw ruit is snel gebeurd. Belangrijk is ook dat u snel actie onderneemt, voor u het weet is het sterretje een barst. Wij helpen u graag met onze autoruitservice voor alle typen autoruitschade.

Glasgarant logo

Wat houdt autoruitservice in?

Autoruitservice van A tot Z, dat is wat Autoschade van Eeks u biedt. Bel ons en maak een afspraak. Samen kijken we wat de autoruitschade is en hoe die verholpen kan worden. Bij een sterretje krijgt u een kop koffie en repareren we ‘m binnen 30 minuten.

Bij een barst kan de ruit worden vervangen, we bestellen dan de ruit. Dat betekent dat de autoruit binnen 1 a 2 dagen wordt geleverd. Geen zorgen, een paar dagen doorrijden met een barst in uw ruit kan meestal wel. En anders laten we u heus niet wegrijden met diezelfde auto!

Ook kijken we wie uw verzekeraar is, want de afwikkeling met de verzekeraar is bij de autoruitservice inbegrepen en per verzekeraar verschillend. Bent u niet verzekerd, dan maken we voor u een passende offerte.

Waarom is het gebruik maken van autoruitservice belangrijk?

Een sterretje kan heel snel veranderen in een barst. Uw auto hoeft maar in de felle zon te staan en het scheurt uit. Of het begint juist ineens te vriezen. Naast de weersverandering, kan het ook komen doordat u net te hard over een drempel rijdt. Het is dus belangrijk om zo snel mogelijk naar een garagebedrijf te rijden en het sterretje te laten repareren.

Is het sterretje toch een barst geworden, kunnen wij met onze specialisme ook prima de autoruit vervangen. Het ligt eraan waar de barst zit, maar zit het door uw gezichtsveld, is het niet fijn er mee door te rijden. De zon kan erop schitteren waardoor u verblind wordt of met regen heeft u nog slechter zicht. Ook is het zo dat uw auto met een meervoudige barst in uw gezichtsveld niet meer goedgekeurd wordt bij de apk.

Alleen de beste ruiten en service

Vanuit onze autoruitservice werken wij alleen met A-kwaliteit ruiten en A-kwaliteit kit. Doordat we autoruiten bestellen bij alleen de beste fabrikanten, bent u bij ons verzekerd van een goede kwaliteit ruit. Met de juiste kit wordt uw ruit uiterst professioneel door ons geplaatst, zo blijft de veiligheid van uw auto en natuurlijk de kwaliteit van de montage gewaarborgd.

Garantie op herstelwerkzaamheden door Van Eeks

Wij zijn een BOVAG schadeherstelbedrijf. Dat betekent dat wij kwaliteit en vakmanschap voorop hebben staan tijdens als onze werkzaamheden. BOVAG heeft ons gecertificeerd voor:
• Deskundig advies
• Vakkundig en goed opgeleid personeel
• Moderne bedrijfsuitrusting
• Zorg voor mens en milieu
Daarnaast is het zo dat u standaard 4 jaar garantie krijgt op uitgevoerde werkzaamheden door een BOVAG autoruitherstelbedrijf.

Is autoruitschade verzekerd?

Bij autoruitschade kan het voorkomen dat u diep in uw portemonnee moet graaien. Dat komt doordat veel nieuwe auto’s allerlei opties in de ruiten hebben zitten. Zo is er voorruitverwarming, hebben voorruiten lichtsensoren, regensensoren of lane assist e.d. die allemaal met draadjes en slangetjes bevestigd zijn.

Bent u WA+ of Allrisk verzekerd? Dan wordt uw autoruitschade vergoed. Het zit bij onze autoruitservice in dat wij de afwikkeling met uw verzekeraar volledig afhandelen. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. Het enige dat u hoeft te doen is een afspraak met Autoschade Van Eeks maken.
Bent u niet verzekerd? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte door ons op laten maken. De kans is groot dat onze prijs u meevalt, want er is een heel prijsverschil met de grote autoglasconcurrenten.

Bel van Eeks Hoogeveen voor meer info!

Wilt u meer informatie over autoruitservice bij Van Eeks? Of heeft u vragen over de levertijd of de kosten? Of wilt u gewoon een afspraak maken? Bel ons gerust op 0528-341378

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.