Auto elektronica bij garage Van Eeks in Hoogeveen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Heeft u vragen over auto elektronica? Garage Van Eeks helpt u graag. Wij staan voor u klaar als er een (on)bekend lampje gaat knipperen op uw dashboard en ook als uw auto wilt laten uitlezen zijn wij er voor u. Naast het onderhouden en repareren van normale auto’s, zijn wij ook gespecialiseerd in hybride auto’s. Daarnaast stellen wij diagnoses en verhelpen wij de storing in uw auto.

Wat is auto elektronica? – Van Eeks vertelt

Tegenwoordig zitten auto’s vol met elektronische producten om systemen aan te sturen en om het rijden veiliger en comfortabeler te maken. Deze systemen kunnen ook kapot gaan. Heeft u een probleem met een elektrisch product in uw auto? Kom eens langs.

Hybride specialist

Ook is Autogarage Van Eeks gespecialiseerd in hybride auto’s. Een hybride auto maakt gebruik van twee motoren die samen zorgen voor de aandrijving. Een hybride auto heeft een verbrandingsmotor en een elektromotor. Onze monteurs hebben verschillende diploma’s en certificaten behaald op het gebied van hybride auto’s. Dit betekent dat zij buitengewoon veel kennis hebben van dit type auto’s.

Diagnose specialist

Is er iets mis met uw auto of vertrouwt u iets in uw auto niet helemaal? Kom gerust langs. Wij proberen een diagnose te stellen en repareren de elektronische storingen tot op een bepaalde hoogte. De kosten van de reparatie zijn afhankelijk van de storing de type auto en aan het onderdeel dat kapot is. Dit is dus per storing verschillend. Wilt u een prijsopgave? Vraag deze dan geheel vrijblijvend aan.

Uitlezen – Uw auto elektronica updaten bij garage Van Eeks in Hoogeveen

Branden er waarschuwingslampjes op uw dashboard? De kans is groot dat er een storing plaatsvindt. Kom langs bij onze garage in Hoogeveen om uw auto te laten uitlezen. Wij beschikken over moderne uitleesapparatuur die geschikt is om elk probleem in uw auto uit te lezen en op te lossen. Onze goede contacten met autodealers zorgen voor een snelle en efficiënte oplossing voor u als klant. Zo kunt u snel weer veilig de weg op.

Kom langs bij garage Van Eeks voor reparatie, onderhoud en advies

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Natuurlijk mag u ook altijd even bellen of langskomen. De koffie staat al klaar!

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.