Lakschade laten herstellen in Hoogeveen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Heeft u een paaltje geraakt, een kleine botsing gehad of is iets langs uw auto geschaafd? Dat is balen, lakschade! Gelukkig kunt u uw lakschade laten herstellen door Autospuiterij van Eeks in Hoogeveen! Wij leggen u uit waarom u lakschade nooit zelf moet bijwerken, welke technieken we in onze werkplaats gebruiken om lakschade te herstellen en welke techniek we bij welke soort schade gebruiken. En we informeren u hoe lakschade verzekerd is en welke mogelijke kosten het met zich meebrengt.

Lakschade zelf bijwerken?

Lakschade kunt u bijwerken met een lakstift. De lakstift koopt u in een winkel en u kunt zelf uw lakschade aanstippen. Toch raden wij u aan dit niet te doen. U heeft namelijk geen 100% kwaliteit en het spuiten van lak ziet er echt beter uit dan het stiften.

Ook metallic lak wordt die wordt aangebracht en die mist dan ook de beschermende blanke lak. Bij Van Eeks hebben we goede spuitapparatuur in een daarvoor bestemde cabine. Daarnaast hebben we de benodigde apparatuur om de juiste kleur te kunnen bepalen voor het spuiten van een optimaal resultaat. Elke auto heeft een unieke kleur.

Deze kleur wordt gescand, waardoor we een identieke kleur kunnen mengen. Zo ziet niemand meer dat u schade heeft geleden. Ook wordt de lak afgewerkt met blanke lak, zodat uw schadeplek niet iet meer zichtbaar is.

Lakschade

Lakschade aan de bumper van uw auto

Heeft u lakschade aan de bumper van uw auto, dan kunnen wij dit onder andere herstellen door Spotrepair, ook wel EASY2FIX of on the day repair genoemd. Lakschade aan uw bumper in de vorm van lichte krasjes kan voorkomen door steenslag, hagel of kleine botsinkjes. Lichte schade kan op een goedkope, maar kwalitatief goede manier hersteld worden bij Autoschade van Eeks in Hoogeveen!

De beste manier om schaafschade te herstellen

Schaafschade, het ziet er altijd pijnlijk uit. Een schram op uw auto kan voorkomen als u langs een muurtje schaaft of met de bumper over een stoepje schaaft. Gelukkig zijn ook daar weer mooie herstelmogelijkheden voor bij Autoschade Van Eeks.

Heeft u lichte en kleine schade opgelopen, dan is er nog mogelijkheid voor Spotrepair. Dat kan tot een grootte van een A4. Is de schade groter? Dan kunnen wij u deelreparatie bieden EASY2FIX. Deelreparatie houdt in dat we geen complete bumper repareren, maar alleen het beschadigde deel. Dit kan wel tot de helft van een bumper!

Lakschade herstellen, wat kost dat?

Lakschade herstellen kan heel goedkoop zoals bij Spotrepair, maar het kan natuurlijk ook duurder uitvallen. Er zijn verschillende factoren die de kosten bepalen van lakschadeherstel voor uw auto:

  • Grootte van de schade
  • Soort schade
  • Type lak
  • Welk deel heeft schade van uw auto

Moeten we unikleur of metalliclak spuiten? Bestaat de lak uit een 2-, 3-, of 4-lagen systeem? Daarnaast zijn sommige lakken niet deels bij te spuiten en dus moeten we een compleet onderdeel van uw auto overspuiten.

  • Soort schade

Wat voor soort lakschade heeft u opgelopen? Bestaat de schade uit lichte krassen of uit diepe krassen, die eerst geplamuurd moeten worden? Of heeft u zelfs krasdeuken, zodat we eerst moeten uitdeuken?

Alles gaat in overleg met u, de klant. Als u binnenkomt met uw beschadigde auto, bekijken we wat de situatie is en bespreken we de mogelijkheden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weten wij wat wij wel of niet mogen repareren. Aan u de keus!

Verzekering & lakschade

Zelf lakschade gereden? Dan wordt dit vergoed door een Allrisk verzekering. Heeft u schade gebracht aan anderen en zelf lakschade opgelopen? Dan wordt de schade die u aan een tegenpartij heeft aangebracht vergoed door een WA verzekering, maar niet de schade aan uw eigen auto.

Bij een WA Beperkt Casco verzekering wordt lakschade heel soms vergoed, maar daar kunt u niet van uit gaan. Lakschade door opspattende steentjes wordt niet vergoed, dit wordt namelijk gezien als ‘gewoon gebruik’ van de auto.

Hoe snel kunt u uw auto weer mee naar huis nemen na lakschade herstel bij Van Eeks?

Bij lichte schade is er een mogelijkheid dat we Spotrepair (het EASY2FIX)op uw lakschade toepassen. U kunt dan uw auto binnen een dag weer meenemen. In zwaardere gevallen, is het mogelijk dat uw auto even moet blijven staan voor reparatie. Ook dit doen we in overleg. En we regelen vervangend vervoer! Laat ons uw lakschade herstellen, neem snel contact met ons op!

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.