Professioneel lassen in Hoogeveen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Bent u op zoek naar een professionele lasser in Hoogeveen? Dan bent u bij Van Eeks aan het goede adres! Van Eeks beschikt over deskundige en ervaren medewerkers, die met behulp van professionele lasapparatuur topkwaliteit laswerk leveren. Al sinds 1968 staat Van Eeks in Hoogeveen en ver daarbuiten als een betrouwbare mobiliteitspartner, ook als het om lassen gaat.

Waarom is het niet verstandig om zelf te lassen aan uw auto?

Voor topkwaliteit laswerk kunt u uw auto het best laten lassen door een deskundige specialist. Het is om meerdere redenen niet aan te raden om zelf te lassen aan uw auto. Eén van de belangrijkste redenen is de veiligheid van uw auto. Tegenwoordig bestaat de carrosserie van een auto uit veel verschillende staalsoorten.

Deze staalsoorten zijn zo op elkaar afgestemd dat ze gezamenlijk een optimale veiligheid garanderen. Wanneer mensen zelf aan hun auto gaan lassen, gaat de stijfheid van de carrosserie verloren, waardoor een auto (veel) minder bescherming en veiligheid biedt bij een aanrijding. Wilt u lassen aan uw auto? Voorkom dat de veiligheid van uw auto in het geding komt en laat het lassen aan uw auto verzorgen door de specialist! Van Eeks voert laswerk uit conform de professionele BOVAG-richtlijnen.

Uw auto lassen voor de APK-keuring

Als uw auto APK-gekeurd moet worden, zijn er diverse punten waarop uw auto wordt nagekeken. Eén van deze punten is roest. Roestvorming op dorpels, op wielkasten, aan de carrosserie of aan de bodemplaat zijn veel voorkomende afkeurpunten waarop een auto bij een APK-keuring wordt afgekeurd. Wilt u voorkomen dat uw auto bij de APK-keuring wordt afgekeurd? Laat uw auto dan bij roestvorming professioneel lassen door de specialisten van Van Eeks!

Ook CO2 lassen, koper lassen en plastic lassen bij Van Eeks in Hoogeveen

Ook voor CO2 lassen, koper lassen en plastic lassen kunt u terecht bij Van Eeks. Voor al deze vormen van lassen beschikken wij over de juiste kennis en apparatuur. Bel of mail ons gerust om te informeren wat wij hierin voor u kunnen betekenen!

Kosten voor het lassen van de dorpel of de bodemplaat van uw auto

Bent u benieuwd naar de kosten voor het lassen van bijvoorbeeld de dorpel of de bodemplaat van uw auto? Van Eeks maakt hiervoor graag een vrijblijvende afspraak met u. Dankzij onze kennis, ervaring en professionele apparatuur kunnen wij uw auto in relatief kort tijdsbestek vakkundig en kwalitatief lassen, waardoor wij voor een betaalbaar tarief topkwaliteit laswerk kunnen verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.