Sterreparatie

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Eigen risico verspelen?

Een sterretje zit er zo in! Vroeger knalden de ruiten er in zijn geheel uit. De huidige gelaagde  ruiten doen dat weliswaar niet, maar scheuren veelal in een later stadium alsnog door, ook nog na één of twee jaar, of met koud weer. Dat betekent uiteindelijk toch weer een tijdrovende ruitvervanging en het betalen door verzekerde van een eigen risico van normaal e 136,-.

Of eigen risico sparen?

Bij een WA-Plus, Casco of All-Risk verzekering is harsreparatie van de ster vrijwel altijd zonder kosten. Sterreparatie is daarom veel aantrekkelijker dan vervanging! Verzekeraars hebben dan ook voorkeur voor voor hars reparatie. Bij Garagebedrijf Van Eeks in Hoogeveen gebruiken wij de nieuwste hars hpx4 welke zeer sterk is.

Meteen repareren!

Op gelijmde voorruiten staan enorme spanningen. De stijfheid en daarmee de sterkte van de carrosserie wordt voor 40% bepaald door een goede, verlijmde voorruit. Het spreekt voor zich dat scheuren het glas ernstig verzwakken zoals bijvoorbeeld water en zout in breukjes zetten uit bij (nacht)vorst en zorgen voor troep in de scheuren die nagenoeg altijd zichtbaar blijven. Laat daarom uw ruit niet te lang rond rijden met een beschadiging voor u het weet is de scheur te groot.

Kom bij ons langs in Hoogeveen!

Of vul onderstaande formulier voor het maken van een afspraak of als u vragen heeft over onze ruitenservice dienst of andere diensten, wij staan u graag te woord!

[gravityform id=”4″ name=”On-page Contactformulier” title=”false” description=”false”]

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.