Autokrassen herstellen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Oei, een krasje is snel gemaakt. Blijft het u storen? Wilt u weer net zo trots zijn op uw auto als toen u hem net kocht? Autoschadeherstelbedrijf van Eeks laat u én uw auto weer stralen.

Krasherstel met spotrepair

Spotrepair is een nieuw soort schadeherstel. Het wil zeggen dat we alleen de plek herstellen die nodig is. We houden de originele lak van uw auto zo origineel mogelijk. Wij hoeven geen hele delen te spuiten voordat het krasje in het niets verdwijnt. Nee, wij pakken alleen die storende kras aan, met minimale aantasting van de originele fabriekslak.

Professionaliteit verzekerd bij van Eeks

Natuurlijk voeren we de spotrepair professioneel uit.

  • Eerst ontvetten,
  • dan schuren en weer ontvetten,
  • vervolgens plamuren
  • en in de primer zetten.
  • De kleur van de auto wordt aangemaakt en de lak wordt afgewerkt met een blanke laklaag.

Waarom autokrassen herstellen?

U stoort zich aan de krassen op uw auto, maar u vindt het ook weer niet zo belangrijk om uw portemonnee ervoor open te trekken. Wij adviseren u wel om een afspraak te maken om uw autokrassen te herstellen. Het kan zijn dat de krasjes roestplekjes worden. Roestplekken ontstaan als u de krassen niet herstelt. Auto’s met schade in de lak hebben een lagere waarde, wat nadelig is als u uw auto wilt verkopen. Dat zou toch zonde zijn? En bovendien; autokrassen herstellen bij van Eeks is helemaal niet zo duur!*

Duur krasherstel

Bang dat u lang uw auto kwijt bent? Wees niet bang! De reparatie kunnen wij voor u doen in een dagdeel. Met spotrepair wordt alles klein gehouden dit heet ook wel EASY2FIX.

*Vraag een offerte aan of neem zo contact met ons op.

[gravityform id=”4″ name=”On-page Contactformulier” title=”false” description=”false”]

 

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.