Trots! 5 sterren van de ANWB en UNIVE

5 sterren review ANWB

Ons streven is altijd het beste te doen voor onze klanten. En wat is het fijn om jullie waardering terug te zien in beoordelingen. In de reviews van de anwb hebben we gewoon 5 sterren! Hier zijn we toch wel heel trots op!

Recensies anwb

“Ik breng mijn auto’s tegenwoordig met een goed gevoel naar Van Eeks. Zij zijn helder en duidelijk, eerlijk en beschikken over een no-nonsense mentaliteit. Je weet van tevoren waar je aan toe bent. Ik bracht mijn auto voor een Winterbandenwissel en ik kreeg hem keurig uitgebalanceerd en gewassen weer terug. Zoals van tevoren afgesproken uiteraard. Top!”– Sander Kats

“Een tevreden klant vanaf het eerste uur”. – Henk Kuijpens

“Schade super hersteld:De schade aan mijn auto laten herstellen bij Autoschade van Eeks. Dit is echt super gedaan zie er niks meer van terug. De auto is ook nog van binnen schoongemaakt en gewassen. Echt super te spreken over hun en raad dan ook iedereen aan om naar Autoschade van Eeks te gaan als u schade heeft aan uw auto.” 

Kwaliteit staat bij ons centraal

Wij vinden het belangrijk U kwaliteit te bieden. U moet zeker zijn dat u uw auto bij ons goed onderbrengt. Daarom zorgen wij er ook voor dat ons personeel vakkundig te werk gaat. Enkele certificaten die wij binnen sleepten:

  • FOCWA standaard kwaliteitsnorm autoschadeherstel

Als 1 van de erkende FOCWA schadeherstelbedrijven in Nederland beschikken we over ver ontwikkelde technische hulpmiddelen en opgeleid personeel. Wij voldoen na reparatie precies aan de vastgestelde specificatie en veiligheidsnormen.

  • Duurzaam repareren

Dit certificaat bevestigd maar weer dat we aan de eisen (milieuvriendelijk herstel/reparatie) voldoen. De eisen van Duurzaam Repareren en het Pakket van Eisen, bekrachtigd door het College van Deskundigen.

  • Unive schadeherstel *****

De huidige kwaliteitsnorm van Unive voor autoschadeherstel hebben we succesvol doorlopen! En we zijn in Oktober 2016 zelfs herkeurd. Unive beoordeelde onze reparatiewerkzaamheden en administratieve processen. Wij hebben dan ook van Unive 5 sterren hiermee bent u dan ook verzekerd van vakwerk: professioneel en goed herstelde reparaties, die de veiligheid van uw auto waarborgt.

En dat is nog niet alles, Autoschade van Eeks heeft ook certificaten zoals, verantwoord autospuiten, schadeherstel, Ast (autoschade technicus), aluminium herstel, weerstandlassen Focwa erkend autoruitherstel. Dit zijn nog maar een aantal certificaten. En we zijn nog lang niet klaar. Hoe meer, hoe beter!

Autoschade van Eeks | KWALITEIT IS EEN KEUZE

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

// Meer blogs

Lees onze blogberichten.