Ford Specialist in Hoogeveen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Ford is allemaal waarmee het begonnen is bij Van Eeks VOF. Inmiddels zijn Ford auto’s een echt specialisme voor ons. Door onze kennis en ervaring als Ford Specialist bent u bij ons aan het juiste adres als u zeker wilt zijn van het juiste advies en geen nonsens!

Ford Garage in Hoogeveen

Ford Garage Van Eeks VOF in Hoogeveen is een laagdrempelig bedrijf die 100% klantgericht te werk gaat. Uw belang staat bij ons altijd voorop!

In al haar Ford/Garage werkzaamheden werken wij op een snelle, goedkope en vooral efficiënte manier. Hierdoor betaalt u nooit te veel, wacht u nooit te lang en bent u altijd tevreden! En nog belangrijker: u kunt op ons vertrouwen!

Wij werken uitsluitend met Top‐Merken.

Neem snel contact op met de Ford specialist van Hoogeveen en omgeving

Wilt u meer informatie of een offerte* ontvangen m.b.t. onze Ford garage werkzaamheden of een afspraak maken? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

* Let op! Het is mogelijk dat wij arbeidskosten in rekening brengen voor het vaststellen van uw probleem

[gravityform id=”4″ name=”On-page Contactformulier” title=”false” description=”false”]

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.