Kunststof reparaties

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Is uw bumper kapot? Bent u bang voor hoge kosten? Dat snappen wij heel goed. Daarom bieden wij u een oplossing: kunststofreparatie. U denkt vast: is dat wel net zo goed als gewoon een nieuwe bumper? Natuurlijk, anders bieden wij het bij autogaragebedrijf van Eeks niet aan!

Kunststof bumper

Kunststof bumperreparatieEr wordt steeds meer gebruik gemaakt van kunststof in auto’s maar ook aan de buitenkant van auto’s. Denk aan het dashboard, spiegelkappen, grills en bumpers. Het is namelijk heel sterk materiaal, maar toch betaalbaar en niet te vergeten duurzaam. Kunststof bumpers hebben een mate van veerkracht. Dit wil zeggen dat wanneer iemand tegen u aanrijdt of u heeft iets geraakt, de bumper in de oorspronkelijke staat terugkeert. Wel tot een zekere hoogte: bij een te harde klap zal de kunststof bumper toch kapot gaan.

Kostenbesparend

Kunststof bumper gerepareerdHoe kan het nou dat deze vorm van reparatie kostenbesparend is? Ten eerste hoeven we de bumper van uw auto niet te vervangen, maar repareren wij uw bumper. Het materiaal is goedkoper dan een hele nieuwe bumper. En zoals eerder genoemd is het makkelijk en snel te herstellen, dat scheelt weer manuren! Toch is kunststof uitstekend materiaal voor uw auto: stevig en makkelijk te repareren, mocht het toch nodig zijn. De kosten zijn wel sterk afhankelijk van de soort reparatie, neem dus contact met ons op om het een en ander door te spreken.

Voor een kunststof reparatie bij auto’s is het belangrijk een garage te kiezen die gespecialiseerd is. U wilt toch ook dat niemand ziet dat uwauto een deukje had?  Laat dat nu net het geval bij van Eeks zijn. Met onze kennis kunnen wij de bumper weer nét zo maken als vóór de schade. Wij werken uw bumper weer netjes af, alsof er nooit scheurtjes, breukjes of krasjes zijn geweest. Na herstel spuiten wij uw bumper in de gewenste kleur.

Heeft u nog vragen? Of wilt u een offerte opvragen? Wij staan u graag ter woord, neem dus snel contact met ons op!
[gravityform id=”4″ name=”On-page Contactformulier” title=”false” description=”false”]

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.