Professionele restauratie van oldtimers in Hoogeveen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Heeft u een oldtimer en wilt u deze professioneel laten restaureren? Bij Van Eeks is de restauratie van uw oldtimer in goede handen! Bij Van Eeks wordt uw oldtimer professioneel gerestaureerd door deskundige en ervaren medewerkers met liefde voor hun vak. Dankzij professionele apparatuur en uitgebreide ervaring met restauratie van oldtimers weten de specialisten van Van Eeks precies hoe ze uw oldtimer dankzij restauratie in topconditie kunnen brengen.

Stappenplan voor het restaureren van een auto voor een beginner

Wilt u zelf de restauratie van uw oldtimer voor uw rekening nemen? Wees er dan op bedacht dat de restauratie van oldtimers echt specialistenwerk is. Dit wordt door veel mensen onderschat, met dure of zelfs onherstelbare schade aan hun oldtimer tot gevolg. Een kleine onzorgvuldigheid in een ogenschijnlijk betrouwbaar stappenplan kan er bijvoorbeeld al voor zorgen dat materialen van uw auto krom trekken. Loop geen onnodig risico en laat uw oldtimer vakkundig restaureren door de restauratie-specialisten van Van Eeks! Onze professionele restaurateurs verzorgen graag het lassen, uitdeuken, spuitwerk en overige werkzaamheden rondom de restauratie van uw oldtimer.

Wat zijn de kosten voor de restauratie van een oldtimer?

De kosten voor de restauratie van oldtimers variëren per restauratie en per oldtimer. Waar de restauratie van de ene oldtimer vrij gemakkelijk kan worden uitgevoerd, kan de restauratie van de andere oldtimer zomaar meerdere maanden in beslag nemen. Ook eventuele verborgen gebreken die tijdens een restauratie aan het licht komen, kunnen veel extra tijd, inspanning en kosten met zich mee brengen. Als u de kosten voor het restaureren van uw oldtimer binnen de perken wilt houden, kunnen wij u wel aanbevelen om de demontage en montage van onderdelen van uw oldtimer (spiegels, verlichting, bekleding, deurklinken, bumpers, stootstrips, antenne e.d.) zelf te verzorgen. Dat scheelt u aanzienlijk in de kosten.

Heeft Van Eeks ook een oldtimer restauratie project te koop?

Helaas kunt u bij Van Eeks niet terecht voor de aanschaf van een oldtimer restauratie project. Wel vindt u bij Van Eeks een aanbod met betrouwbare, jonge occasions voor nette prijzen. Neem gerust contact met ons op wanneer u interesse heeft in één van onze occasions in Hoogeveen.

[gravityform id=”4″ name=”On-page Contactformulier” title=”false” description=”false”]

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.