Airco onderhoud in Hoogeveen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Waarom uw airco regelmatig onderhouden? Wist u dat een veel voorkomend probleem van uw airco systeem een defecte compressor is?

Airco onderhoud voorkomt extra kosten

Een nieuwe compressor kost u al gauw €600,‐ alleen al in aanschaf! Als u daar nog eens de man uren bij op rekent dan loopt het al heel snel aardig in de kosten en dan hebben wij uw kostbare tijd en een boel ergernissen buiten beschouwing gelaten.

De oplossing?

De oplossing is eenvoudig: uw airco systeem regelmatig laten onderhouden door een echte airco specialist. Ieder jaar airco controle en elke twee jaar airco service (airco vullen of airco bijvullen). Zo voorkomt u heel veel onnodige kosten en ergernissen!

Neem snel contact met uw Airco specialist in Hoogeveen.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen m.b.t. onze airco service werkzaamheden of een afspraak maken? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaande contactformulier in. Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.