Airco vacumeren in Hoogeveen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Uw airco systeem laten vacumeren? Bij Garagebedrijf Van Eeks in Hoogeveen bent u aan het juiste adres, onze airco specialisten helpen u ermee!

Airco vacumeren? Waarom?

Bij het vacumeren van uw airco systeem halen wij, met behulp van een speciale vacuüm pomp, de lucht uit de binnenste unit van de split-unit airco.

Bij het nalaten van regelmatig vacumeren loopt uw airco systeem het risico dat onderdelen kapot kunnen gaan en hierdoor het apparaat niet de juiste werking meer heeft.

U staat centraal

Onze garage in Hoogeveen is een laagdrempelig bedrijf die 100% klantgericht te werk gaat. Uw belang staat bij ons altijd voorop!

In al haar airco service werkzaamheden werken wij op een snelle, goedkope en vooral efficiënte manier. Hierdoor betaald u nooit te veel, wacht u nooit te lang en bent u altijd tevreden!

Wij werken uitsluitend met Top‐Merken en Top-Mensen!

Neem snel contact met de airco specialist

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen m.b.t. onze airco service werkzaamheden of een afspraak maken? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaande contactformulier in. Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.