Hybride auto specialist in Hoogeveen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Electrische Auto en Hybride Auto reparatie in Hoogeveen

Naast het aanbieden van verschillende diensten voor reguliere auto’s, kunt u ook bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van een hybride auto. Hybride auto’s zijn auto’s die gebruikmaken van twee motoren die samen zorgen voor de aandrijving, namelijk een verbrandingsmotor en een elektromoter. Onze monteurs hebben verschillende diploma’s en certificaten behaald om de beste service te bieden voor uw hybride auto. Dit betekent dat zij buitengewoon veel kennis hebben van deze auto’s. Zo kunt u uw auto met een gerust hart bij ons achterlaten voor reparatie of onderhoud.

Werkwijze bij elektrische en hybride voertuigen

Maar waarom zou u voor autogarage Van Eeks kiezen? Daar kunnen we kort over zijn: kennis en vakmanschap. Autogarage Van Eeks is NEN-gecertificeerd. De NEN 9140 verklaart dat de garage aan specifieke eisen voldoet die gaan over het veilig werken aan elektronica van elektrische voertuigen. Naast dit certificaat hebben onze monteurs verschillende diploma’s behaald om nog meer kennis op te doen over hybride auto’s. Veilig werken aan elektrische en hybride voertuigen vinden we, samen met vakmanschap, erg belangrijk. Dit is de reden waarom we gebruikmaken van hybridespecifieke gereedschappen en speciale meet- en uitleesapparatuur.

Zijn hybride auto’s duur om te onderhouden en repareren?

Wij merken vaak dat veel mensen denken dat hybride auto’s duurder zijn in onderhoud en reparatie dan reguliere auto’s. Maar dit klopt niet. De kosten voor de onderhoud en reparatie zijn vergelijkbaar. Dit komt namelijk doordat de elektromotor van een hybride auto veel minder draaiende delen heeft dan een reguliere auto en doordat de remmen minder snel slijten door de terugwinning van remenergie. Klanten vragen ook wel eens hoe lang een accu gemiddeld mee gaat. Dit is lastig te zeggen. Vaak zit er 8 jaar of tot ongeveer 160.000 kilometer garantie op een hybride accu maar is afhankelijk van het merk.

Veel voorkomende probleem met hybride auto’s

Er zijn een aantal opmerkingen en vragen over hybride auto’s die wij vaak van klanten horen. Mijn hybride auto start niet, wat moet ik doen? Een hybride auto gebruikt ook energie als hij stil staat. De kans is dus aanwezig dat de normale accu leeg is. De omgevingstemperatuur is een belangrijke factor voor de levensduur van een accu. Tot 30 graden Celsius werkt de accu nog goed, maar wanneer het warmer wordt nemen de prestaties af. Ook is het van belang dat u niet te snel optrekt. Dit is zwaar belastend voor de accu, waardoor dit ten koste gaat van de levensduur.

De defecte accu van uw hybride auto kunnen wij voor u vervangen voor een nieuwe accu. Wanneer we tot de conclusie komen dat een andere aanpak beter bij het probleem past, dan nemen we uiteraard eerst contact met u op voor toestemming. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Met hybride auto’s gaat u naar autogarage Van Eeks

Zoekt u een garage voor uw hybride auto? Kom langs bij Van Eeks in Hoogeveen. Door de brede kennis van onze vakkundige monteurs bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over over reparatie en onderhoud van hybride auto’s? Twijfel niet en stel ze, we willen u immers graag helpen. Neem contact met ons op via het contactformulier, bel naar de garage of kom even langs rijden.

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.