Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

U heeft problemen met uw auto? Er branden waarschuwing lampjes op uw dashboard?

Uw auto is tegenwoordig vele malen veiliger en voorzien van alle technische gemakken, hierdoor is uw auto vele malen comfortabeler geworden en tegelijkertijd een stuk ingewikkelder!

Een storing oplossen met behulp van alleen een multimeter en elektronische schema’s is bijna ondoenlijk en is tegenwoordig niet meer afdoende. Garagebedrijf Van Eeks in Hoogeveen beschikt over uitgebreide en up-to-date hightech uitleesapparatuur die wel geschikt is om bijna elke probleem in uw auto uit te lezen en op te lossen. Daarnaast beschikken wij over zeer goede contact met de dealers dit zorgt voor een snelle en efficiënte oplossingen voor u de klant.

Uw auto uitlezen

Onze Garage in Hoogeveen is een laagdrempelig bedrijf die 100% klantgericht te werk gaat. Uw belang staat bij ons altijd voorop!

In al haar werkzaamheden werkt Garagebedrijf Van Eeks op een snelle, goedkope en vooral efficiënte manier. Hierdoor betaald u nooit te veel, wacht u nooit te lang en bent u altijd tevreden!

Wij werken uitsluitend met Top‐Merken en hightech apparatuur!

Neem snel contact met uw nieuwe garagebedrijf in Hoogeveen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen m.b.t. onze uitlees werkzaamheden of een afspraak maken? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaande contactformulier in. Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.