Kleine beurt in Hoogeveen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

De kleine beurt adviseren wij jaarlijks te laten uitvoeren om uw auto soepel te laten verlopen. Bij het uitvoeren van de kleine beurt focussen wij ons op 4 aspecten van de auto:

  • Controle vitale functies
  • Ophanging
  • Verlichting &
  • Pollenfilter

Kleine beurt bij Van Eeks Hoogeveen

Mochten wij iets vinden wat gerepareerd dient te worden, dan bellen wij u altijd op voordat wij een onderdeel repareren of vervangen. Zo weet u dat u nooit teveel kwijt zal zijn en wij in eerste instantie puur een advies uit brengen.

Controle vitale functies bij

Bij een kleine beurt worden alle vitale functies zoals remwerking, banden, wissers, claxon, gevarenlicht en ophanging van de auto gecontroleerd.

Ophanging

De ophanging van de auto bestaat uit visuele controle van de schokdempers en ophangpunten van de auto nauwkeurig gecontroleerd.

Verlichting

De verlichting wordt gecontroleerd op sterkte en werking, vloeistoffen worden bijgevuld en de olie en het oliefilter worden ververst/vervangen. Tevens resetten wij de beurt-indicator.

Pollenfilter

Tenzij anders aangegeven wordt het pollenfilter ook vervangen, overigens worden deze bij diverse werkplaatsen niet vervangen terwijl dit zeker een punt is wat wordt voorgeschreven.

Kleine beurt in Hoogeveen? Meer dan alleen olie verversen

Zoals u al kunt lezen houdt een kleine beurt al meer in dan alleen olie en filter verversen. Voor meer vragen of het maken van een afspraak kunt u gebruik maken onderstaande contactformulier.

[gravityform id=”4″ name=”On-page Contactformulier” title=”false” description=”false”]

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.