Garage in Hoogeveen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Van Eeks – Uw garage in Hoogeveen

Autogarage Hoogeveen

Garage van Eeks in Hoogeveen vindt kwaliteit heel belangrijk, net als efficiëntie, veelzijdigheid en dat alles tegen een scherpe prijs is. U kunt bij ons in Hoogeveen van vele diensten genieten dankzij onze kennis. U kunt gerust een kop koffie bij ons drinken, ons vragen stellen en uw wensen uitspreken. Wij helpen u graag, wat voor klus u ook voor ons heeft!

Kwaliteit staat voorop in onze garage in Hoogeveen

Bij autogarage Van Eeks herstellen we schades volgens fabriekseisen. Vandaar dat we ook alleen monteurs in dienst hebben die voorzien zijn van de nodige diploma’s en ervaring. Naast die diploma’s volgt het personeel ook de trends in nieuwe technieken, om nog meer kwaliteit voor u er uit te kunnen halen. Opfriscursussen vinden we bij Van Eeks belangrijk en we hebben verschillende certificaten in onder andere duurzaam repareren. We zijn door verschillende normen, verzekeraars en vakbonden erkend als duurzame, veilige, heldere en eerlijke schade herstellers:

  • Aegon schadeservice
  • Univé geselecteerd
  • FOCWA
  • HiQure+
  • GMTO

Garage diensten bij Van Eeks

Onze garage diensten lopen uiteen van spotrepair tot een bandenwissel. Van Eeks heeft een breed aanbod in diensten. Bij elke klus vinden wij het belangrijk dat u niet voor verrassingen komt te staan en dat u tevreden bij ons wegrijdt. In onze garage in Hoogeveen kunt u terecht voor:

We herstellen lakschade, kleine en grote deuken, kunststof en ruiten.

Een kleine schade lossen we efficiënt en goedkoop op.

Het onderhoud van uw airco is heel belangrijk. Net als het vullen en bijvullen en eventuele reparatie.

Het flushen of spoelen van uw automaatbak zorgt er voor dat u zorgeloos op uw automaat kunt vertrouwen.

Geen aanslag op uw dieselmotor, kom langs voor roetfilter reiniging!

Onderhoud en controle op uw auto, plan een afspraak in en voor een scherpe prijs bent u klaar.

Autogarage van Eeks in universeel

Rijdt u een Volkswagen. Ford, Renault. Mercedes of een Skoda? Voor Van Eeks geen probleem! Wij hebben al meer dan een halve eeuw ervaring en hebben talloze auto’s voorbij zien komen. We kennen de nieuwste technologieën die in auto’s zijn verwerkt. Alle merken, types en grootte auto’s zijn welkom in onze werkplaats in Hoogeveen. Schade rijden is voor niemand een pretje en wij zorgen er voor dat u gerust en onbezorgd weer bij ons weg kunt rijden. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een laagdrempelig bedrijf te zijn: iedereen kan bij ons terecht.

Kom naar Hoogeveen voor de beste zorg voor uw auto

Heeft u schade gereden of is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Wilt u gebruik maken van onze inbouwservice? Of wilt u gewoon advies? Bel naar 0528-341 378 voor een afspraak of kom langs in onze garage in Hoogeveen, Buitenvaart 1212. Van Eeks staat u graag ter woord! Wij zitten direct aan de snelweg A37 afslag Hoogeveen-Oost

[gravityform id=”4″ name=”On-page Contactformulier” title=”false” description=”false”]

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.