Spuitwerk is niet alleen voor auto’s

Keukenkastjes spuiten

Van Eeks is een autogarage en autoschadeherstelbedrijf in Hoogeveen dat schades aan auto’s hersteld. Maar niet alleen auto’s worden hersteld, opgeknapt of krijgen een nieuw kleurtje. Van Eeks in Hoogeveen heeft jarenlange ervaring met spuitwerk, dus waarom alleen beperken tot auto’s?

Spuitwerk in een Schade herstelbedrijf

Spuitwerk voor auto’s? Bij autobedrijf en schadeherstel Van Eeks is spuitwerk niet alleen voor auto’s. U kunt het zo gek niet bedenken of Van Eeks spuit het in een gewenst kleurtje. Maar waarom zou u uw keukenkastje of binnendeur laten spuiten in bij een schadehersteller voor auto’s?

Naast dat de spuiters bij Van Eeks professioneel zijn en de kneepjes van het vak kennen, heeft Van Eeks een speciale stofvrije ruimte: de (Auto)spuiterij Van Eeks. Als het goed is heeft elke schadeherstel een stofvrije ruimte om elementen te spuiten.  Zo weet u zeker dat uw binnendeur, keukenkastje of centrale verwarming strak in de lak zit en er geen bubbeltjes onder de lak komen.

Keukenkastjes spuiten
Uw keukenkastjes in een andere kleur?

Spuitwerkzaamheden

Zoals bekend spuit Van Eeks auto’s. Zo ook oldtimers die een nieuwe look verdienen worden moeiteloos gespoten. Heeft u weleens gedacht om uw binnendeuren een ander kleurtje te geven of nog even weer strak in de lak te zetten? Of vindt u uw wc-bril niet meer de kleur van nu hebben? Of een boot nét een tikkie luxer laten lijken?  Ook die spuiten ze bij Van Eeks. Vraag een offerte aan en Van Eeks zal u snel verder informeren. Nog niet zo lang geleden heeft Van Eeks zelfs schoolbanken een fris kleurtje gegeven en rolstoelen opgeknapt voor Stichting Rolstoelbasketbal Emmen.

Matte wc bril spuiten
Van een matte wc-bril..
Wc bril glanzend laten worden
Naar een glanzende wc-bril.

Professionaliteit bij Van Eeks

De spuiters van Autoschade Herstel Van Eeks hebben jarenlange ervaring in spuitwerk. Zij zijn zeer geschikt en kennen alle fijne kneepjes en trucjes van het vak. Spuitwerk is een precisiewerk en dat is waar Van Eeks in Hoogeveen zo goed in is. Hierdoor is al het spuitwerk bij Autoschade Herstel Van Eeks in de juiste handen. Autoschade Herstel van Eeks is niet voor niets dé specialist in spuitwerk voor heel Nederland. Door vakbekwaamheid heeft Van Eeks relaties verspreid door heel Nederland die weten dat Van Eeks in Hoogeveen de beste prijs-kwaliteit verhouding heeft. Ervaar het ook!

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Recente berichten.
Inhoud.

// Meer blogs

Lees onze blogberichten.