Autobedrijf in de buurt van Emmen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Wonen en leven in Emmen is natuurlijk heel mooi, maar wat doet u nou eigenlijk als u voor uw auto een garage in Emmen nodig heeft voor bijvoorbeeld onderhoud of schadeherstel? En dat ook nog tegen een betaalbaar tarief? In dat geval kan het raadzaam zijn om even verderop te kijken of dit elders misschien niet tegen een scherpere prijs of een hogere kwaliteit mogelijk is.

De prijzen kunnen aardig variëren tussen een autogarage in pakweg Emmen, Hoogeveen, Assen of andere plaatsen in Drenthe, dus overweeg eens om in een andere plaats gebruik te maken van een garage. Een ritje naar bijvoorbeeld onze universele garage en autoschadeherstelbedrijf kan de moeite al lonen. En als uw auto niet meer in staat blijkt om te rijden of dit te onveilig is, dat kunnen wij uw auto gewoon komen ophalen en terugbrengen, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Onze monteurs, glaszetters en autospuiters zijn regelmatig mensen uit Emmen van dienst voor zaken als auto onderhoud, reparatie, APK keuring, enzovoorts.

Kwaliteit staat bij ons voorop

Voor automobilsten in heel Drenthe verrichten wij schadeherstel. Als gerenommeerd FOCWA autoschadeherstelbedrijf werken wij uitsluitend met ervaren en gediplomeerde technici. Onze autogarage voor Emmen en overig Drenthe werkt uitsluitend met de originele fabrieksonderdelen en de originele fabrieksspecificaties. Als universele garage herstellen wij vanzelfsprekend alle automerken, maar ook een youngtimer of oldtimer is bij ons in goede handen.

Diensten in omgeving Emmen

Spuitwerk is niet alleen vakwerk, maar ook de kroon op het werk bij schadeherstel. Eén van onze specialiteiten is het spuiten van auto’s zodat ze er weer als nieuw uitzien. Hiervoor hebben wij een high tech autospuiterij met meerdere spuitcabines. Onze gediplomeerde professionals werken met onder meer computergestuurd kleur mengen, zodat uw auto gegarandeerd de juiste kleur krijgt. Voor schaafschade en lakschade hebben wij een keur aan herstel opties in petto met onder andere

  • Spotrepair.
  • Auto onderhoud,
  • kleine en grote beurt

Zoals iedereen weet is regelmatig onderhoud zeer belangrijk voor uw veiligheid en die van anderen. Of u nou veel op de weg zit of weinig: laat incidenteel of via een afsprakenschema bij onze garage een kleine beurt of grote beurt verrichten.

Zeker bij een grote beurt wordt uw auto op tientallen min of meer kwetsbare punten gecontroleerd, zodat u niet zo maar pech onderweg krijgt of langs de kant van de weg komt te staan. Een voorgeschreven frequentie voor onderhoudsbeurten voor uw type auto treft u in het instructieboekje van uw auto.

Binnen 30 minuten vanuit centrum Emmen!

Bij het zoeken van een garage in Emmen is het een voor de hand liggende stap om even verder te kijken als het gaat om reparatie, schadeherstel, auto spuiten, onderhoud of andere vaak voorkomende zaken.

Voor alles waarvoor u een universele garage nodig heeft kunnen wij u van dienst zijn, van een grote beurt tot autoschade herstel tot winterbanen en zomerbanden (de)monteren. Neem contact met ons op of bel naar onze klantenservice op 0528 – 251 505.

Routebeschrijving

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.