Airco vullen in Hoogeveen

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Wist u dat uw auto airco per jaar ongeveer 10% van de totale vulhoeveelheid verliest? En dat een te laag niveau van koudemiddel in uw airco voor nogal wat problemen kan zorgen?

Airco bijvullen loont

U kunt beter uw airco regelmatig bijvullen. Een veel voorkomend probleem door nalatig onderhoud van airco systemen is een defecte compressor. Een nieuwe compressor kost u al gauw €600,‐ En dat geldt alleen al in de aanschaf!

De oplossing is eenvoudig: regelmatig onderhoud door een airco specialist en ieder jaar airco controle en elke twee jaar airco service (airco vullen of airco bijvullen). Zo voorkomt u veel onnodige kosten!

Neem snel contact met uw Airco specialist in Hoogeveen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen m.b.t. onze airco service werkzaamheden of een afspraak maken? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaande contactformulier in. Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.