Airco service kosten

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Het regelmatig onderhouden van het airco systeem in uw auto is erg wenselijk. Van een kapotte airco – midden in de zomer – wordt niemand immers blij. Schakel voor het onderhoud, de reiniging, het vacumeren of het bijvullen een airco specialist in van Van Eeks in Hoogeveen. Maar: wat kost deze airco service nu eigenlijk?

Kosten besparen door regelmatig onderhoud aan uw airco

Om onnodige kosten te besparen, is het van belang dat u het airco systeem van uw auto regelmatig laat onderhouden door ons. Zo raden wij aan om elk jaar uw airo te laten controleren en om het jaar uw airco te laten (bij)vullen.

Een nieuwe compressor kan al snel een paar honderd euro kosten. Rekent u ook nog eens de manuren daarbij op, dan loopt dit hoog op in de kosten.

Kosten airco service

De kosten voor airco service bij Van Eeks

Voor meer informatie over de kosten en het aanvragen van een vrijblijvende offerte, vragen wij u om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Vermeld hierbij het type auto en zo specifiek mogelijk wat er aan moet gebeuren. U ontvang vervolgens binnen 24 uur een reactie van ons, zodat u weet waar u aan toe bent en welke kosten dit onderhoud of deze reparatie met zich meebrengt. Maak vervolgens een afspraak en kom langs bij onze garage in Hoogeveen. Onze monteurs staan altijd voor u klaar met een lekker kopje koffie.

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.