Diagnose specialist voor uw auto

Favicon van eeks

100% klantgericht

Favicon van eeks

Meer dan 50 jaar ervaring

Favicon van eeks

Snel, goed en efficiënt

Heeft u een storing in uw auto of heeft u het idee dat er een onderdeel is dat niet meer goed functioneert? Kom dan snel langs bij Autogarage Van Eeks. Het is namelijk niet veilig om door te rijden met een defect onderdeel. Wij willen u graag helpen om uw auto weer te voorzien van 100% functionerende onderdelen, zodat u weer veilig de weg op kunt. Onze monteurs hebben speciale opleidingen afgerond om een correcte diagnose te stellen voor uw auto. Op deze manier wordt uw autoschade vakkundig en met precisie gerepareerd en kunt u weer veilige kilometers maken, want dat vinden wij belangrijk.

Storing in auto elektronica

Brandt er een lampje op uw dashboard dat er eerder nog niet was? Of heeft u gewoon het idee dat er iets niet klopt in de auto? Of wellicht heeft uw auto onderhoud nodig? Kom langs bij onze garage in Hoogeveen. Als u langskomt, gaan we eerst met u in gesprek om te praten over het probleem dat u in uw auto ondervindt. Vervolgens gaan we uw auto uitlezen en maken we een proefrit in uw auto om te kijken waar het probleem plaatsvindt. Zodra we het probleem hebben gevonden, stellen we een reparatievoorstel op. Deze nemen we altijd met u door, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Wanneer dit voorstel akkoord is, gaan we snel aan de slag om het probleem op te lossen.

Benodigde apparatuur voor de werkzaamheden

Tegenwoordig is een auto zo complex door allerlei ingebouwde auto elektronica, dat er gespecialiseerd diagnose-apparatuur nodig is om voor uw auto een diagnose te stellen. Autogarage Van Eeks heeft niet alleen de benodigde apparatuur, zoals veel verschillende testkasten, maar ook vakmensen die speciaal opgeleid zijn. Zij willen zo snel mogelijk aan de slag gaan om uw auto te repareren.

Specialist in alle merken

Of u nou in een BMW, Audi, Volkswagen, Opel of een ander merk auto rijdt, wij helpen u graag. Autogarage van Eeks heeft gespecialiseerd apparatuur in bezit, om uw auto vakkundig uit te lezen. Naast personenauto’s, stellen we ook diagnoses voor andere vervoersmiddelen. Heeft u een camper of een bestelbusje? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Autogarage Van Eeks is specialist in alle soorten auto’s en in alle merken.

Kosten van een diagnose

De kosten zijn altijd afhankelijk van de grootte van het probleem. Zit het probleem diep in de auto? Dan zijn de kosten hoger, dan wanneer het probleem snel op te lossen is. Wilt u weten hoeveel geld u kwijt bent voor een diagnose? Wij stellen geheel vrijblijvend een prijsopgave voor u op. Heeft u het gevoel dat er iets in uw auto defect is? Twijfel niet en kom langs. Zo voorkomt u dat dit probleem een groter probleem wordt. Dit is niet alleen duurder om te repareren, maar ook onveilig om mee te rijden. U kunt altijd langs komen bij ons in de garage. Wilt u liever een afspraak maken? Ook dat kan. Bel ons of maak direct online een afspraak, dan maken wij tijd voor u vrij om u te helpen.

0 +
Aantal autobruggen
0 +
Schades hersteld
0 +
Positieve reviews
0
AHG-tevredenheid

Van Eeks

Onderhoud in onze garage te Hoogeveen​

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Van Eeks is dan ook een vakkundige garage die snel en met de meest up to date reparatiemethoden schades herstellen. Om dat te garanderen is Van Eeks onder andere een BOVAG gecertificeerd schadeherstel bedrijf. Zo voldoen wij aan hoge standaarden die gelden voor onze branche en staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.