Hield u het koel in de auto?

Auto die erg warm is

Na dagen van harde wind en regen, was daar ineens een dag met zomerse temperaturen. Op sommige plekken in het land werd het zelfs 28 graden. Ineens moest de airco van uw auto volop aan het werk om het binnen aangenaam koel te houden. En, lukte dat? Of duurde het eeuwen voordat de warmte was verslagen?

Reparatie van uw airco is voordelig…

Wanneer de airco lange tijd niet (intensief) gebruikt is, kan het zijn dat deze het begeeft. Gelukkig is reparatie van uw airco bij van Eeks een voordelige klus. Als u op tijd bent tenminste. Het zit namelijk zo.

De airco is een gesloten systeem met vloeistof erin. Omdat het om een gesloten systeem gaat, verdwijnt er bijna niets van de vloeistof. Echter, wanneer het systeem lange tijd niet gebruikt wordt, drogen de afsluitringen uit. Het gevolg: de vloeistof lekt weg. Bent u er op tijd bij, dan kunnen we de afsluitringen vervangen en de vloeistof bijvullen. Een kleine reparatie.

…. of kost u honderden euro’s

Maar misschien is het onheil al geschied. Het kan zijn dat de lekkage er al een lange tijd zit. U merkt het echter nu pas omdat de airco nu weer hard aan het werk moet. Dan kan er meer aan de hand zijn dan een simpele lekkage. Wellicht is de compressor defect….

Airco Reparatie - Van Eeks

In dat geval wordt het een duur grapje. Alleen de compressor kost u al snel € 600,-. En dan rekenen we de manuren en overige onderdelen nog niet mee. De totale reparatie kan oplopen tot ruim € 1000,-. Ja, een bedrag waar u het waarschijnlijk nóg warmer van krijgt!

Daarom: Laat uw airco onderhouden door de aircospecialist Van Eeks te Hoogeveen!

Dat is de reden waarom het zo belangrijk is om uw airco goed te laten onderhouden. Bij autobedrijf van Eeks kunt u dit gerust uit handen geven en bent u verzekerd van een heerlijk koele auto tijdens zomerse dagen.

Airco onderhoud bespaart u een hoop geld. Want zonder onderhoud gaat hij op een dag gegarandeerd kapot. Wilt u weten hoeveel u bespaart door het onderhouden van uw airco? Neem vrijblijvend contact met ons op of laat uw gegevens achter. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bel nu 0528 – 341 378

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Recente berichten.
Inhoud.

// Meer blogs

Lees onze blogberichten.